Lees hier onze highlights en promoties in oktober 2018
Klik hier indien u deze mail niet kunt lezen.
Logo Realdolmen
Wat zijn deze maand de belangrijkste softwareupdates? Wat beweegt er op het gebied van licenses? En welke interessante aanbiedingen zijn er voor u op de Realdolmen Store? U leest het in deze Realdolmen Product & Licensing Flash.
Product in de kijker
SD-WAN: meer performance en efficiëntie voor uw netwerk
Organisaties zijn op zoek naar manieren om de application delivery naar de eindgebruikers te optimaliseren. Applicaties moeten beschikbaar worden voor externe vestigingen en mobiele gebruikers, en de veiligheid en performantie moet worden verbeterd. En dat alles moet mogelijk zijn zonder zwaar te investeren in al die verschillende locaties.

Lees hier hoe al deze uitdagingen te overwinnen en uw netwerk klaar te maken voor de mobiele toekomst met software-defined Wide Area Network. U verneemt eveneens met welke acht factoren u rekening moet houden bij het kiezen van de meest optimale oplossing voor uw organisatie.
Klik hier voor meer informatie
De nieuwe HP ZBook Studio x360 G5: HP's krachtigste convertible PC

Met promo's tot 25 %. Actie geldig tot 26/10. 
Eindelijk een convertible laptop die geen moeite heeft met grote bestanden en meerdere apps tegelijk snel en responsief uitvoert. Bewerk probleemloos en zonder vertragingen afbeeldingen. Kortom, geef uw creatieve proces opnieuw vorm met een veelzijdige laptop die u het nieuwste convertible ontwerp biedt en de professionele prestaties die u nodig hebt.
Klik hier voor meer informatie
Licensing news & Highlights
De Microsoft Teams-app voor Surface Hub is nu verkrijgbaar voor alle Surface Hubs. Deze app kan gratis worden gedownload via de Microsoft Store.
Vanaf 24 september is Microsoft Office 2019 beschikbaar voor Windows en Mac onder Volume-licenties. Project, Visio, Access en Publisher 2019 zullen verder enkel beschikbaar zijn voor Windows.
Op 13 november vindt Commvault Connections (Live) plaats in Salons de Romree in Grimbergen. Dit unieke event staat volledig in het teken van gegevensback-up, archivering, recovery & beheer en hoe deze technologieën gebruiken om inzichten te halen uit uw gegevens. Klik hier voor meer info en inschrijvingen.
Geïnteresseerd? Klik dan verder door voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op met onze Licensing specialisten.
Altijd up-to-date
Meer weten over onze oplossingen? Altijd up-to-date blijven met relevant nieuws? Volg onze LinkedIn-pagina ‘Realdolmen ICT Products’.
Nu in de Realdolmen Store
HP ZBook Studio x360 G5
€ 2.985,20
€ 2.304,82
 
Fujitsu Celsius W580
€ 1.299,12
€ 1.276,67
 
Dell Optiplex 3050 MFF
 
€ 354,58
 
Lenovo ThinkPad L380
€ 939,20
€ 747,41
 
HP LaserJet Pro M402dne
€ 266,04
€ 192,16
 
Kensington SD4700P Universal USB-C Dock
 
€ 154,03
 

Bent u klant van Realdolmen Store? Surf naar store.realdolmen.com en bestel online.
Bent u geen klant van Realdolmen Store? Vraag hier uw persoonlijke login en paswoord.

Logo Realdolmen
Blog Facebook Slideshare YouTube Twitter LinkedIn
Wordpress Facebook Slideshare YouTube Twitter Linkedin

Wilt u geen info omtrent Hardware & licensing te ontvangen? Klik dan hier.
Krijgt u onze communicatie liever in een andere taal? Maak hier uw keuze.