Lees hier het belangrijste licensing news, productupdates en promoties voor januari 2019
Klik hier indien u deze mail niet kunt lezen.
Logo Realdolmen
Eerst en vooral onze beste wensen voor het nieuwe jaar. Natuurlijk hebben wij ook in 2019 het vaste voornemen om u op de hoogte te houden van het belangrijkste licensing-, product- en partnernieuws. Hieronder vindt u alvast de selectie van onze Product Managers voor januari. 
Product in de kijker
Wat is de beste cloudkeuze voor u?
Kiest u voor on-premise, partner, public cloud of zelfs datacenter-as-a-service? Omdat elke organisatie anders is, bestaat hierop geen sluitend antwoord. Om te bepalen welke cloudoplossing het best bij uw toekomst past, ontwikkelden we een handige tool. Onze Cloud Right Analyser stelt u een aantal zeer gerichte vragen om uw noden en wensen in kaart te brengen en te analyseren. Op basis van uw antwoorden krijgt u alvast een eerste indicatie over welke infrastructuur het best bij uw ambitie past.

Doe hier zelf de gratis test en u krijgt vandaag nog een beeld hoe de verschillende cloudmodellen u een antwoord kunnen bieden.
Klik hier voor meer informatie
Technology Review
Vijf redenen om voor Nimble Storage te kiezen
Door Realdolmen-expert en storagespecialist Danny Matton

Trage applicaties? Onverwachte downtime? In de helft van de gevallen ligt de oorzaak bij uw storage-oplossing. Data die niet snel genoeg worden verwerkt, zetten een rem op uw productiviteit. “Vandaag worden er dan ook hogere eisen gesteld aan een storage-omgeving. Niet alleen op vlak van opslagprestaties, ook de beschikbaarheid van data wordt steeds belangrijker. Zeker nu IT-omgevingen steeds complexer worden en bedrijven vaker kiezen voor cloudoplossingen,” legt Realdolmen-expert en storagespecialist Danny Matton uit. We vroegen hem wat de troeven van HPE Nimble zijn.
Klik hier voor meer informatie
Licensing news & Highlights
Op 7/1 maakte HPE zijn tool voor predictive analytics voor storage (Infosight) ook beschikbaar voor servers. Duidelijk een grote meerwaarde met het oog op een vereenvoudigd proactive monitoring.
Meer info op ons Wiki Webinar op 30/1.
NetApp en Commvault breiden hun partnerschap uit en vereenvoudigen zo de back-up en herstelprocedures voor NetApp-klanten.
Zoals u weet, is de support voor VMware vShpere 5.5 (dat vSphere Hypvervisor ESXI als ook vCenter server omvat) vervallen sinds 19/9/2018. In concreto levert VMware hierop dus geen support meer en komen er ook geen (security) patches en vernieuwingen meer voor deze versie. Heeft u toch nog nood aan een upgrade of overweegt u de alternatieven? In beide gevallen kan u bij ons terecht. Lees alvast hier meer over onze VMware vSphere 6.5 Upgrade Assessment.
Up-to-date in Office 365. Schrijf nu in voor onze Power-up op 24/1 voor slechts 10 EUR.
Geniet tot 1/2/2019 150 EUR cashback bij aankoop van een Dell PowerEdge Server. Klik hier voor meer info en een overzicht van de toestellen die in aanmerking komen.
Om lijn te krijgen in het beheer en het gebruik van het printerpark bij de scholengroep KORHA, tekende Realdolmen een compleet nieuwe oplossing uit met multifunctionals van HP. De scholengroep bedient personeel en leerlingen nu vlotter met een kwart minder printers. Bovendien betaalt KORHA enkel in functie van het verbruik. Lees hier de volledige case.
Geïnteresseerd? Klik dan verder door voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op met onze Licensing specialisten.
Altijd up-to-date
Meer weten over onze oplossingen? Altijd up-to-date blijven met relevant nieuws? Volg onze LinkedIn-pagina ‘Realdolmen ICT Products’.
Nu in de Realdolmen Store
HP ProBook 450 G5
 
€ 977,00
 
Fujitsu Lifebook U728
€ 1.139,20
€ 1.098,89
 
Lenovo Thinkpad E585
€ 809,20
€ 626,33
 
Fujitsu Lifebook U758
€ 1.139,20
€ 1.098,89
 
Dell OptiPlex 3060 SFF
 
€ 632,92
 
Kensington Docking Station
 
€ 154,03
 

Bent u klant van Realdolmen Store? Surf naar store.realdolmen.com en bestel online.
Bent u geen klant van Realdolmen Store? Vraag hier uw persoonlijke login en paswoord.

Logo Realdolmen
Blog Facebook Slideshare YouTube Twitter LinkedIn
Wordpress Facebook Slideshare YouTube Twitter Linkedin

Wilt u geen info omtrent Hardware & licensing te ontvangen? Klik dan hier.
Krijgt u onze communicatie liever in een andere taal? Maak hier uw keuze.