Lees hier het belangrijste licensing news, productupdates en promoties voor februari 2019

Klik hier indien u deze mail niet kunt lezen.
Logo Realdolmen
Wat zijn deze maand de belangrijkste softwareupdates? Wat beweegt er op het gebied van licenses? En welke interessante aanbiedingen zijn er voor u op de Realdolmen Store? U leest het in deze Realdolmen Product & Licensing Flash.
In de kijker
Hoe kunt u veilige back-ups van Office 365 maken?
Heeft u controle over uw data in Office 365? Bent u daar wel zeker van? Microsoft biedt binnen Office 365 een groot aantal krachtige services, maar een uitgebreide back-up van uw Office 365-data hoort daar niet bij. De back-ups van uw bedrijfskritische e-mailgegevens blijven úw verantwoordelijkheid. Met Veeam Backup voor Microsoft Office 365 vermindert het risico op verlies van toegang tot en controle over uw Office 365-data. Inclusief Exchange Online, SharePoint Online en OneDrive for Business, zodat uw data altijd hyper-beschikbaar en beschermd zijn. Tegelijk voldoet u aan de wettelijke en compliance vereisten met efficiënte eDiscovery van Office 365 back-uparchieven.

Wilt u zelf ervaren wat deze cloud-beveiligingsoplossing voor u kan betekenen? Schrijf u dan in voor de Proof of Concept met Veeam Backup for Office 365. Een uitstekende opportuniteit om dit product zelf grondig te evalueren in uw eigen omgeving.
Klik hier voor meer informatie
Technology Review
ManageEngine houdt toezicht op Active Directory
Voorkomen is beter dan genezen. Heeft u inzicht in de activiteit op uw bedrijfsnetwerk, dan staat u sterker. Meer nog, het laat u toe cybercriminelen snel op het spoor te komen, of nog beter, hen een stap voor te blijven. Realdolmen rekent daarbij op ManageEngine ADAudit Plus, aldus Anthony Van den bossche, Technical Consultant, Realdolmen.
Klik hier voor meer informatie
Licensing news & Highlights
Interessante HPE-opties bij het afsluiten van een HPE-supportcontract om in orde te zijn met de GDPR-wetgeving: HPE DMR en CDMR.
HPE InfoSight nu ook beschikbaar voor servers: GRATIS en inbegrepen in uw huidige supportcontract.
Op 9 juli 2019 eindigt de ondersteuning voor SQL Server 2008 en 2008 R2. Vanaf die datum komen er dus geen reguliere beveiligingsupdates meer. Het is aangeraden om nu te upgraden of alternatieven te overwegen.
Dell EMC lanceert nieuwe PowerEdge Servers.
4 zorgen bij een one-stop-shop IT-leverancier ontkracht.
Geïnteresseerd? Klik dan verder door voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op met onze Licensing specialisten.
Altijd up-to-date
Meer weten over onze oplossingen? Altijd up-to-date blijven met relevant nieuws? Volg onze LinkedIn-pagina ‘Realdolmen ICT Products’.
Nu in de Realdolmen Store
Dell PowerEdge R330

€ 972,56
HP EliteBook x360
€ 1.995,20
€ 1.740,78
Fujitsu Lifebook A357
€ 719,20
€ 698,89
Lenovo V330 15,6"
€ 749,20
€ 596,36
Dell P2419H monitor

€ 167,98

Bent u klant van Realdolmen Store? Surf naar store.realdolmen.com en bestel online.
Bent u geen klant van Realdolmen Store? Vraag hier uw persoonlijke login en paswoord.

Logo Realdolmen
Blog Facebook Slideshare YouTube Twitter LinkedIn
Wordpress Facebook Slideshare YouTube Twitter Linkedin

Wilt u geen info omtrent Hardware & licensing te ontvangen? Klik dan hier.
Krijgt u onze communicatie liever in een andere taal? Maak hier uw keuze.