Lees hier het belangrijkste licensing- en productnieuws voor april 2019.

Klik hier indien u deze mail niet kunt lezen.
Logo Realdolmen
Wat zijn deze maand de belangrijkste softwareupdates? Wat beweegt er op het gebied van licenses? En welke interessante aanbiedingen zijn er voor u op de Realdolmen Store? U leest het in deze Realdolmen Product & Licensing Flash.
Product in de kijker
NIEUW:
HP EliteBook x360 830 G5 notebook-pc: 360° inspiratie
Werk productiever dankzij de vrijheid van x360 veelzijdigheid. De superdunne HP EliteBook x360 830 past zich aan aan de manier waarop u creëert, contact legt en samenwerkt. Daarnaast is deze laptop goed beveiligd en eenvoudig te beheren voor bedrijven.
Klik hier voor meer informatie
Technology Review
Aan de slag met de moderne werkplek: een kwestie van minuten
Een nieuwe werkplek uitrollen? Dat is in een paar minuten gefikst. De medewerker hoeft er zelfs niet voor langs te lopen bij de IT-afdeling. Bij een moderne werkplek hoort immers een modern deployment. “Windows 10 Autopilot brengt zero-touch deployment in de praktijk”, stelt Ives Ledegen, Technology Expert bij Realdomen. “Je kunt onmiddellijk het gewenste deployment realiseren.” Concreet zijn er drie stappen voor nodig. De hardwareleverancier registreert het toestel. De IT-afdeling van de onderneming moet een profiel aanmaken en toekennen. Al wat de eindgebruiker daarna doet, is aanmelden – en het deployment gebeurt vanzelf. Kortom, tijdswinst voor iedereen.
Klik hier voor meer informatie
Licensing news & Highlights
Vanaf 14 maart is de nieuwste versie van System Center 2019 uit en beschikbaar voor download op het VLSC portaal van Microsoft.
Opgelet: Einde levensduur HPE StoreVirtual VSA aangekondigd!
Geniet tot 2/5/2019 150 EUR cashback bij aankoop van een Dell PowerEdge Server. Klik hier voor meer info en een overzicht van de toestellen die in aanmerking komen.
Bezoek het Office of the Future op 24/4 in Schelle, 17/6 in Diegem of 28/8 in Genk en ontdek hoe dit vandaag al zorgeloos te realiseren in een pay-as-you-use model. Reserveer nu alvast uw plaats. Beperkt tot 6 deelnemers per bezoek.
Hoe kunt u technologie, applicaties en data van de Edge tot de Cloud samenbrengen in uw bedrijf om ervaringen te herdefiniëren en uw activiteiten slimmer en hyperefficiënt te maken? Verneem het op Discover More op 7 mei in Brussel. Ook Realdolmen is van de partij.
Het afsluiten van een Azure-contract klinkt dan misschien wel als iets louter administratief, maar gezien de vele opties is ook de keuze van het contract best een weloverwogen beslissing. Schrijf in op ons webinar op 8 mei en we delen onze best practices omtrent de belangrijkste aspecten van een contractformule, Enterprise Agreements (EA), Server and Cloud Enrollments (SCE), Cloud Solution Provider (CSP), Pay-as-you-go, Hybrid Use Benefit, en Reserved Instances.
Vandaag maakt u on-premise gebruik van specifieke oplossingen voor back-up, datamanagement en security. Wat gebeurt daarmee als u morgen naar de cloud stapt? Hoe ervoor zorgen dat u daar dezelfde experience geniet als nu? Verneem het tijdens onze Wiki Wednesday ‘Manage & secure your data in the public cloud with trusted technologies’ op 5 juni in Gent.
Geïnteresseerd? Klik dan verder door voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op met onze Licensing specialisten.
Altijd up-to-date
Meer weten over onze oplossingen? Altijd up-to-date blijven met relevant nieuws?
Volg onze LinkedIn-pagina ‘Realdolmen ICT Products’.
Nu in de Realdolmen Store: Hot Promotions
HP EliteBook 840 G5

€ 1.169,32
HP EliteBook 850 G5

€ 1.316,47
HP EliteDisplay E233 23"

€ 156,47
HP EliteDisplay E243 23.8"

€ 167,06
HP Z4 G4 Workstation

€ 1.704,71
HP ZBook 15 G5

€ 2.292,94
HPE Proliant DL360 G10
OP=OP
€ 17.344,80
Ultrastar DC HA210 HDD 2TB

€ 102,60

Bent u klant van Realdolmen Store? Surf naar store.realdolmen.com en bestel online.
Bent u geen klant van Realdolmen Store? Vraag hier uw persoonlijke login en paswoord.

Logo Realdolmen
Blog Facebook Slideshare YouTube Twitter LinkedIn
Wordpress Facebook Slideshare YouTube Twitter Linkedin

Wilt u geen info omtrent Hardware & licensing te ontvangen? Klik dan hier.
Krijgt u onze communicatie liever in een andere taal? Maak hier uw keuze.