Lees hier het belangrijkste licensingnieuws en promoties voor mei 2019
Klik hier indien u deze mail niet kunt lezen.
Logo Realdolmen
Wat zijn deze maand de belangrijkste softwareupdates? Wat beweegt er op het gebied van licenses? En welke interessante aanbiedingen zijn er voor u op de Realdolmen Store? U leest het in deze Realdolmen Product & Licensing Flash.
Product in de kijker
Geef uw business een extra boost met Lenovo ThinkPad® E590
Dankzij het gestroomlijnde ontwerp met veel vermogen en een fraaie metalen constructie is de ThinkPad E590 de ideale laptop voor professionals die technologie serieus nemen. Dit zakelijke apparaat levert krachtige prestaties dankzij de nieuwste CPU's van Intel®, optionele dubbele opslagstations en een afzonderlijke grafische kaart van AMD. Bovendien houden robuuste beveiligingsfuncties je belangrijke gegevens veilig.
Klik hier voor meer informatie
Technology Review
De ideale storageoplossing: bestaat dit?
Digitalisering stelt hoge eisen aan de IT-omgeving van organisaties in elke sector. U gebruikt vandaag steeds meer applicaties waardoor u uw opslagprestaties moet verbeteren, uw infrastructuur goed schaalbaar moet houden, gegevens voldoende moet beveiligen en dat allemaal terwijl uw datacenter eenvoudig te beheren moet blijven. Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de problemen met de applicaties die u elke dag gebruikt, terug te brengen is naar uw storagemethode. Data kunnen vaak niet snel genoeg worden verwerkt, waardoor uw applicaties vertragen.Lees hier waarom wij geloven dat HPE Nimble hier een oplossing biedt en waarom ook gemeente Putte voor deze oplossing koos.
Klik hier voor meer informatie
Licensing news & Highlights
Alle Skype for business IP Phones moeten worden geüpdatet op het gebied van firmware tegen 1 juli 2019 om te blijven kunnen aanmelden op Office 365.
Sinds 1 april heeft Microsoft de laatste versie van Visual Studio, Visual Studio 2019, vrijgegeven. Hierin zitten de drie belangrijkste versies vervat, met name Professional, Enterprise en Team Foundation Server.
Vanaf 1 juli zal de Skype for business Online plan 2 niet langer beschikbaar zijn als alleenstaande licentie. Deze zal hierna wel nog terug te vinden zijn in de suites van Office 365: Business Essentials, Business Premium, E1, E3 en E5.
Windows 7 devices ontvangen geen updates of support meer van Microsoft na 14 januari 2020. Hoe haalt u het maximum uit een migratie met de Windows 10 devices van HP?
Tijd voor een update in de laatste nieuwigheden van O365? Schrijf dan in voor onze periodieke Power-up op 23/5.
Realdolmen is op 23 mei partner van ‘Industry IoT event: where business meets technology’ in Steenokkerzeel. Vergeet zeker bij inschrijving onze kortingscode “FreeticketRD” niet te vermelden. Dan kan u gratis inschrijven.
Alles verhuizen naar de cloud of toch kiezen voor on-premise? Met Datacenter-as-a-Service (DCaaS) maakt u van IT een en-en-verhaal! Verneem er meer over tijdens onze Wiki Webinar op 29/5.
Geïnteresseerd? Klik dan verder door voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op met onze Licensing specialisten.
Altijd up-to-date
Meer weten over onze oplossingen? Altijd up-to-date blijven met relevant nieuws?
Volg onze LinkedIn-pagina ‘Realdolmen ICT Products’.
Nu in de Realdolmen Store
Lenovo ThinkPad E590
€ 659,10
€ 630,00
Samsung Galaxy Tab
Active 2 Tablet
€ 502,61
€ 426,41
AOC Desktop Monitor 23.8"
€ 120,41
€ 110,56
Philips Desktop Monitor 23.6"
€ 140,41
€ 125,84
HP LaserJet Pro M402dne
€ 287,32
€ 210,80
Kensington USB-C and USB 3.0 Docking Station
€ 156,35
€ 155,00
HPE ProLiant DL360 G10

€ 17.344,80

Bent u klant van Realdolmen Store? Surf naar store.realdolmen.com en bestel online.
Bent u geen klant van Realdolmen Store? Vraag hier uw persoonlijke login en paswoord.

Logo Realdolmen
Blog Facebook Slideshare YouTube Twitter LinkedIn
Wordpress Facebook Slideshare YouTube Twitter Linkedin

Wilt u geen info omtrent Hardware & licensing te ontvangen? Klik dan hier.
Krijgt u onze communicatie liever in een andere taal? Maak hier uw keuze.