Kaizala nu onderdeel van O365, beveiligingsinbreuk FortiGate, lees hier het belangrijkste product- en licensingnieuws voor juni.
Klik hier indien u deze mail niet kunt lezen.
Logo Realdolmen
Wat zijn deze maand de belangrijkste softwareupdates? Wat beweegt er op het gebied van licenses? En welke interessante aanbiedingen zijn er voor u op de Realdolmen Store? U leest het in deze Realdolmen Product & Licensing Flash.
Analysetool in de kijker
In vijf stappen naar hybride IT
Uw onderneming opereert in een snel veranderend ondernemingsklimaat. Klanten verwachten elke dag meer en het concurrentiespel wordt steeds harder gespeeld. Als u uw onderneming future proof wil maken, heeft u een flexibele IT-omgeving nodig. Cloud lijkt hier een logische keuze.

Toch is het geen kleine stap om al uw applicaties en workloads naar de cloud te verhuizen. Kunt u de veiligheid van uw gegevens optimaal blijven garanderen? Houdt u voldoende controle over de oplossingen die u gebruikt? Om die vragen positief te beantwoorden, kiezen veel organisaties voor hybride IT. Een krachtige infrastructuur die de veiligheid en controle van een fysieke server combineert met de schaalbaarheid en flexibiliteit van de cloud. Wat is voor u de meest logische keuze? 
 
Klik hier voor meer informatie en gratis analyse 
Technology Review
Vind de juiste balans tussen security en agility met HPE Proliant Gen10 servers
Een solide IT-omgeving begint bij compromisloze beveiliging van uw gegevens. In onze digitale wereld zijn cyberaanvallen een realiteit en wordt privacy, in het licht van de nieuwe Europese privacywetgeving, steeds belangrijker. Omdat IT vandaag een doorslaggevende factor in elk bedrijf wordt, is het cruciaal om te investeren in een high-end beveiligde infrastructuur. En dat begint bij het kloppende hart van elke onderneming: de server.
Klik hier voor meer informatie
Licensing news & Highlights
Belangrijk - beveiligingsinbreuk in FortiGate SSLVPN: er is een leak gevonden in de security van FortiGate Firewalls. Deze variëren van redirects via cross-site scripts (XSS) tot het downloaden van systeembestanden en het opnieuw instellen van gebruikerswachtwoorden. Deze beveiligingsinbreuken zijn ernstig. Een upgrade naar een recentere firmwareversie is dus zeker aanbevolen.
Microsoft heeft enkele wijzigingen doorgevoerd aan de Office 365 suite. Vanaf juni is Kaizala, een communicatie- en samenwerkingsapplicatie, onderdeel geworden van Microsoft Teams.
Microsoft Stream plan 1, enkel verkrijgbaar onder Volume-programma’s, zal vanaf juli niet langer beschikbaar zijn. Voortaan wordt plan 2 enkel verkocht als “Stream”.
Rimses 6.6 is beschikbaar. Hiermee hebben we naar goede gewoonte een nieuwe versie met nieuwe mogelijkheden van onze softwareoplossing voor maintenance opgeleverd.
Tijdens onze tweede Innovation Thursday op 20/6 te Gent tonen we aan de hand van demo’s onze visie op chatbots. We demonstreren hoe gemakkelijk het is om deze virtuele assistent te trainen en feedback te verzamelen over het resultaat ervan.
Hoe de wet- en regelgeving naleven met behulp van Azure Security Center? Om u te helpen bij het bereiken van een conforme configuratie van uw cloudomgeving, heeft Microsoft een Regulatory Compliance-dashboard uitgebracht in Azure. Verneem tijdens ons Wiki Webinar op 26/6 welke informatie dit dashboard u oplevert.
Bezoek het Office of the Future op 17/6 in Diegem of 28/8 in Genk en ontdek hoe dit vandaag al zorgeloos te realiseren in een pay-as-you-use model. Reserveer nu alvast uw plaats. Beperkt tot 6 deelnemers per bezoek. Is de sessie volzet en wenst u nog deel te nemen, laat het ons weten via an.depreter@realdolmen.com
Geïnteresseerd? Klik dan verder door voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op met onze Licensing-specialisten.
Altijd up-to-date
Meer weten over onze oplossingen? Altijd up-to-date blijven met relevant nieuws?
Volg onze LinkedIn-pagina ‘Realdolmen ICT Products’.
Nu in de Realdolmen Store
HP ProBook 430 G5
€ 699,00
Dell Precision 7530
€ 1.744,22
Dell Precision 3430 SFF
€ 1.054,28
Samsonite Case GuardIT 2.0 15.6" Schoudertas 14.5L
€ 45,45
€ 29,88
Samsonite Case GuardIT 2.0 15.6" Schoudertas 16L
€ 45,45
€ 29,88
Kensington Blackbelt Rugged Case
 
€ 97,97

Bent u klant van Realdolmen Store? Surf naar store.realdolmen.com en bestel online.
Bent u geen klant van Realdolmen Store? Vraag hier uw persoonlijke login en paswoord.

Logo Realdolmen
Blog Facebook Slideshare YouTube Twitter LinkedIn
Wordpress Facebook Slideshare YouTube Twitter Linkedin

Wilt u geen info omtrent Hardware & licensing ontvangen? Klik dan hier.
Krijgt u onze communicatie liever in een andere taal? Maak hier uw keuze.