Lees hier de belangrijkste updates en promoties voor juli 2019.
Klik hier indien u deze mail niet kunt lezen.
Logo Realdolmen
Wat zijn deze maand de belangrijkste softwareupdates? Wat beweegt er op het gebied van licenses? En welke interessante aanbiedingen zijn er voor u op de Realdolmen Store? U leest het in deze Realdolmen Product & Licensing Flash.
Solution in de kijker
Workplace as a Service: versterk uw medewerkers, begin bij uw werkplek
Hoe tegemoet komen aan de hoge eisen van uw werknemers op het vlak van technologische werkplek én het beheerbaar houden voor uw IT’ers zodat ze nog tijd hebben om te focussen op uw corebusiness? Workplace as a Service biedt een antwoord op al deze uitdagingen. Premium hardware, software en services voor de next-gen digitale werkplek in een eenvoudig dienstenmodel en met een transparant kostenplaatje. Stel zelf uw pakket samen en schaal eenvoudig op en af op basis van uw noden. Lees meer over de voordelen en ontdek onze verschillende pakketten, van Basic tot Innovative.
Klik hier voor meer informatie of kom naar onze Modern Office of the Future-sessies die we samen met HP organiseren.
Technology Review
De weg naar de cloud: ready for take-off?
Cloud is de sturende kracht achter de huidige moderniseringsgolf in de IT. Volgens het adviesbureau Gartner wordt in het komende decennium de cloud het dominante model voor de ontwikkeling van nieuwe toepassingen, evenals de aanpassing van een groot aantal bestaande toepassingen. Veel bedrijven maken vandaag de overstap van fysieke servers naar een virtuele omgeving. Cloud is flexibel, schaalbaar en vergt minder operationele kosten. Met clouddiensten als aanvulling op uw eigen servers kiest u voor minder zorgen, zowel op financieel als technisch vlak.
Klik hier voor meer informatie
Licensing news & Highlights
2 belangrijke aankondigingen van HPE over zijn strategie rond data-opslag:
- lancering van HPE Primera, het nieuwe opslagplatform dat mission critical opslag combineert met InfoSight.
- Introductie van HPE Nimble dHCI, een platform met hyperconverged infrastructure (dHCI) dat de eenvoud van hyperconverged combineert met de flexibiliteit van een geconvergeerd systeem. De nieuwe oplossing integreert hyperconverged control met de zelfsturende ervaring van HPE Nimble Storage en de HPE ProLiant server.
Uw Application Delivery Controller moet tegenwoordig aan nieuwe eisen voldoen. Hij moet niet alleen ondersteuning bieden aan hybride cloudomgevingen en nieuwe vormen van application delivery, maar ook beschermen tegen moderne securityrisico’s. Lees in het nieuwe Citrix e-book waarmee u best rekening houdt bij het kiezen van een nieuwe ADC-oplossing en hoe NetScaler hier een oplossing biedt om flexibel te kunnen innoveren en continu veranderingen door te voeren.
Wie in het verleden een HPE BladeSystem C7000 heeft gekocht, moet binnenkort op zoek naar een nieuwe oplossing. HPE kondigde de End-of-Life ervan aan: eind 2019. De hardware wordt daarna niet meer verkocht en ook de ondersteuning stopt na 5 jaar.
Bezoek het Office of the Future op 28/8 in Genk of op 11/6 in Gent en ontdek hoe dit vandaag al zorgeloos te realiseren in een pay-as-you-use model. Reserveer nu alvast uw plaats. Beperkt tot 6 deelnemers per bezoek.
Geïnteresseerd? Klik dan verder door voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op met onze Licensing specialisten.
Altijd up-to-date
Meer weten over onze oplossingen? Altijd up-to-date blijven met relevant nieuws? Volg onze LinkedIn-pagina ‘Realdolmen ICT Products’.
Nu in de Realdolmen Store
HP ProBook 430 G5
€ 699,00
Dell Precision 7530
€ 1.744,20
Dell Precision 3430 SFF
€ 1.054,28
Lenovo ThinkPad E585
€ 809,20
€ 549,29
Dell P2319H LED monitor 23
 
€ 152,51
Fujitsu Esprimo P558
€ 629,12
€ 550,00

Bent u klant van Realdolmen Store? Surf naar store.realdolmen.com en bestel online.
Bent u geen klant van Realdolmen Store? Vraag hier uw persoonlijke login en paswoord.

Logo Realdolmen
Blog Facebook Slideshare YouTube Twitter LinkedIn
Wordpress Facebook Slideshare YouTube Twitter Linkedin

Wilt u geen info omtrent Hardware & licensing ontvangen? Klik dan hier.
Krijgt u onze communicatie liever in een andere taal? Maak hier uw keuze.