End of life dates, prijsstijgingen, upcoming events,... Lees hier het belangrijkste nieuws voor september 2019
Klik hier indien u deze mail niet kunt lezen.
Logo Realdolmen
Wat zijn deze maand de belangrijkste softwareupdates? Wat beweegt er op het gebied van licenses? En welke interessante aanbiedingen zijn er voor u op de Realdolmen Store? U leest het in deze Realdolmen Product & Licensing Flash.
Product in de kijker
Lenovo Business Deals

Give your business that extra boost!

De vakantie is voorbij. Tot 28/9 profiteert u op drie Lenovo-toestellen superkortingen naar aanleiding van hun back2work-campagne.

Klik hier voor meer informatie
Technology Review
Oracle VM: pragmatische aanpak van virtualisatie
Nogal wat bedrijven ondersteunen hun business graag met Oracle-technologie. Tegelijk zijn ze de ingewikkelde licentiepolitiek die daarbij komt kijken liever kwijt dan rijk. In dat geval biedt Oracle VM een mooi alternatief: functioneel sterk én pragmatisch bovendien. Bert Ponet licht toe.
Klik hier voor meer informatie
Licensing news & Highlights
Aruba lanceert Instant On. Hiermee wordt een vlekkeloze WiFi-ervaring die vergelijkbaar is met die van grote ondernemingen ook een haalbare en vooral betaalbare kaart voor kleinere organisaties en zelfstandigen.
Skype for Business Online wordt stopgezet op 31 juli 2021. Vanaf 1 september 2019 zullen alle nieuwe Office 365-gebruikers direct worden opgestart in Teams voor chat, meetings en telefonie.
Vanaf oktober 2019 schrapt Microsoft de bundelverkoop voor Dynamics 365 ‘Customer Engagement’, ‘Unified Operations’ en ‘Plan 1’.
VMware kondigt end of support voor vSphere 6.0 aan in maart 2020. Start zeker tijdig met migratie naar vSphere 6.5 of 6.7.
Atlassian kondigt prijsstijgingen aan vanaf 3 oktober 2019.
In juli trok een Realdolmen-team naar Las Vegas voor de jaarlijkse partnerconferentie van Microsoft – Microsoft Inspire. De focuspunten voor de toekomst werden daar uit de doeken gedaan. Artificiële Intelligentie is en zal de grote game changer zijn. Ook hun visie op Dynamics 365, Power BI, Teams en Azure werd nauwkeurig toegelicht. Een kort verslag leest u in onze blog.
Op 12 september vindt vForum 2019 plaats, het jaarlijkse VMware-event voor IT professionals. Breng ons zeker een bezoekje op de Realdolmen-Commvault booth.
Tijd voor een update in de laatste nieuwigheden van O365? Schrijf dan in voor onze periodieke Power-up op 26/9.
Hoe biedt Oracle VM een oplossing voor databasevirtualisatie? Verneem het tijdens ons gratis Wiki Webinar op 2/10.
In haar IT-masterplan kiest de gemeente Lievegem resoluut voor de cloud. Om dat plan in een concrete prioriteitenlijst te vertalen, stelde ze samen met Realdolmen een cloud roadmap op: de richtingaanwijzer voor de toekomst van Lievegems IT-infrastructuur. Lees hier de volledige case.
Geïnteresseerd? Klik dan verder door voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op met onze Licensing specialisten.
Altijd up-to-date
Meer weten over onze oplossingen? Altijd up-to-date blijven met relevant nieuws? Volg onze LinkedIn-pagina ‘Realdolmen ICT Products’.
Nu in de Realdolmen Store
Lenovo ThinkPad E590
 
€ 625,82
Lenovo ThinkCentre M720q
€ 669,12
€ 498,59
Lenovo ThinkCentre M720s
€ 699,20
€ 519,00
Newstar Full Motion Desk Mount 10-30" Monitor
 
€ 34,27
Newstar Full Motion Dual Desk Mount two 10-27" Monitors
 
€ 44,35
HP ProBook 450 G6
€ 750,20
€ 713,08

Bent u klant van Realdolmen Store? Surf naar store.realdolmen.com en bestel online.
Bent u geen klant van Realdolmen Store? Vraag hier uw persoonlijke login en paswoord.

Logo Realdolmen
Blog Facebook Slideshare YouTube Twitter LinkedIn
Wordpress Facebook Slideshare YouTube Twitter Linkedin

Wilt u geen info omtrent Hardware & licensing ontvangen? Klik dan hier.
Krijgt u onze communicatie liever in een andere taal? Maak hier uw keuze.