Hyvinvointi, kiertotalous, vastuullisuus, investoinnit, työkaari kantaa

Kiertotalous luo kasvua

Kiertotaloudella etsitään keinoja kestävään kasvuun, ja samalla se avaa bisnesmahdollisuuksia, johtaja Mari Pantsar Sitrasta kertoo. Valmistavalle teollisuudelle on nyt Sitran ja Teknologiateollisuuden yhteistyönä räätälöity käsikirja, jossa annetaan käytännön työkaluja kiertotalouden liiketoimintamallien omaksumiseen.
 

Tuottavuus – ei ainoastaan tulosta vaan myös työhyvinvointia

Työkaari kantaa -hanke on tarjonnut yrityksille monenlaista tukea, apua ja työkaluja työyhteisöjen kehittämiseen.

 

Ylityökielto alkoi – merkittäviä vaikutuksia vientiin ja tuotantoon

Maanantaina alkanut Teollisuusliiton ja Ammattiliitto Pron ylityökielto vaikuttaa merkittävästi tuotantoon ja vientitoimituksiin. Lue lisää.

Teknologiateollisuus ry liittyi mukaan Isähaasteeseen

Liputamme tasa-arvoisen työelämän ja perhevapaiden uudistamisen puolesta. Työ- ja perhe-elämän toimiva tasapaino on jokaisen työnantajan ja myös Suomen etu.
 

Talous- ja veropolitiikka tukemaan kestävää kasvua

Suomen talouskasvu uhkaa heikentyä entisestään tulevan talven aikana. Yritysten investoinnit on saatava kasvuun, pääekonomisti Jukka Palokangas kirjoittaa.

 

Konecranes suomalaisena kiertotalouden edelläkävijänä CIRCit-hankkeessa

CIRCit-tutkimushankkeessa opastetaan ja tuetaan pohjoismaisia teollisuusyrityksiä niiden pyrkimyksissä parantaa toimintansa kestävyyttä kiertotalouden avulla.
 

Blogit

Teknologiateollisuus työllistää ympäri maan, liiton aluetoiminta palvelee

Teknologiateollisuuden yritykset ovat lähes kaikissa maakunnissa suurin tai toiseksi suurin vientitulojen lähde, Teknologiateollisuuden aluetoiminnan johtaja Teppo Virta bloggaa.


 

Digitaalisten sisämarkkinoiden suuri lupaus ja paristoradio – mitä tapahtui?

Tekijänoikeusdirektiivin hyväksyminen kertoo karulla tavalla eurooppalaisen datatalouden tilasta. Juhlapuheissa EU:n digitaalista kilpailukykyä ja toimivia sisämarkkinoita korostetaan, mutta todellisuudessa digitaalisen talouden kasvua ja sisämarkkinoiden toimintaa vaikeuttavia esityksiä tulee jatkuvasti​​​, johtava asiantuntija Anna Storm kirjoittaa blogissaan.


 

Ylempien toimihenkilöiden työsuhdeseminaari 25.–26.10.2018 
Teemana on osaamisen muutos. Puheenvuorot suuntaavat tulevaisuuteen. Mukaan mahtuu vielä. Tervetuloa! Ilmoittautuminen 25.9. mennessä.