Vi fortsätter att värva starkt. Tillsammans kan vi glädjas åt att 746 personer valt att bli medlemmar i vårt partidistrikt. Ännu är det en bit kvar för att nå målet för året på 800 nya medlemmar. Men det går att nå.
Klicka här om du inte kan se innehållet i brevet.

Veckonytt från Socialdemokraterna i Stockholm vecka 34

 

Enskede (S) 100 år 31/8

Socialdemokraterna i Enskede firar hundra år den 31 augusti. Vi firar med en familjefest i Margaretaparken. Ingvar Carlsson, tidigare partiordförande och statsminister, håller tal. Det blir också underhållning, hoppborg och Minimara för barnen.

Servering finns.
Välkommen!
 

Grattis Ylva!

Stockholms egna Ylva Johansson, nuvarande arbetsmarkandsminister, kommer att utses till EU-kommissionär nu i höst. Vi vill såklart gratulera till uppdraget och tacka för alla hennes insatser för socialdemokraterna, både i Stockholm och i Sverige.
Nu ser vi fram emot Ylvas arbete i EU som kommissionär!
 

Medlemssiffror

Vi fortsätter att värva starkt. Tillsammans kan vi glädjas åt att 746 personer valt att bli medlemmar i vårt partidistrikt. 

Ännu är det en bit kvar för att nå målet för året på 800 nya medlemmar. Men det går att nå. Till årsskiftet behöver vi värva ytterligare 54 nya medlemmar. Kanske är din kollega vår nästa medlem? Eller din kompis från träningen? Eller kanske din kusin?

Medlemsskapet är viktigt för rösträtt på våra möten, för att få ta del av information och för att kunna kandidera till uppdrag. 
Har du människor nära dig som tycker som du? Är de medlemmar i partiet? Inte? Men då borde de gå med idag! www.socialdemokraterna.se/bli-medlem.
 

Höstkampanj!

Vecka 42-44 går årets upplaga av höstkampanjen av stapeln. Så tvätta kampanjjackan och fyll termosen med kaffe för nu ska vi knacka dörr!

I höst kampanjar vi för en bättre sjukvård i Stockholm.
Expeditionen återkommer med mer information.

Krets- och föreningsordföranden är kallade till möte liksom krets- och föreningskampanjledarna.

Men vänta inte för det! Sätt igång och planera höstkampanjen. Vilka områden behöver vi vinna? Vem behöver vi prata med? Och när ska vi göra det?
 

Betala medlemsavgift

En betald medlemsavgift är avgörande för att fortsätta vara medlem i Socialdemokraterna.  Medlemskapet innebär att du har rätt att rösta på våra möten, kandidera för uppdrag och ta del av intern information.

Därför är det viktigt att så många medlemmar som möjligt betalar sin medlemsavgift. Om du är medlemsansvarig är det klokt att ta en stund någon gång i månaden för att se efter vilka som saknas bland de betalande. Hör av dig till dem och kolla hur läget är och fråga om de vill fortsätta vara medlemmar. I så fall måste de betala medlemsavgiften.
 
 
Följ oss på sociala medier