Thomas Terney giver dig svaret på, hvordan vi tager etisk forsvarlige beslutninger i en verden styret af data.

Nyhedsbrev nr. 6
10. april 2019

 

Kommende indkøbsaftale om digitale læremidler: ”Du får de materialer, der bedst matcher dine behov”

Til efteråret kan landets folkeskoler efter planen købe digitale læremidler på en SKI-aftale.  Både lærere, kommunale indkøbere og læremiddelbranchen er taget med på råd i udbudsprocessen. Indtil videre er meldingen fra dem klar – et dynamisk indkøbssystem er den rigtige ramme til at sikre innovative digitale læremidler af høj kvalitet fra både store og små leverandører. Læs mere om aftalen her.

Indkøbsdata viser stor fremgang i kommunernes e-handel 

En ny analyse viser, at strategisk fokus på e-handel bærer frugt – e-handlen i kommunerne er steget med 45 pct. på tre år. SKI’s e-handelsteam understøtter udviklingen, fx ved at gøre e-katalogerne fra SKI mere brugervenlige. Læs mere om analysens resultater her.

Thomas Terney: "Hvordan tager vi etisk forsvarlige beslutninger i en verden styret af data?"

Digitalisering betyder, at vores verden bliver til data. Ifølge Thomas Terney, ph.d. i kunstig intelligens, er det en god idé at være opmærksom på etik og moral, når vi behandler og bruger de data, der er tilgængelige. Se og hør hvorfor.

Hvad har gamer computere, kaninører og hotelværelser med plads til hund tilfælles?

Godt spottet! Det er alt sammen produkter, du kan finde på en SKI-aftale – fordi den offentlige sektor har brug for dem. Læs mere her.
 

Kommende arrangementer

Alle kunder

Offentligt it-indkøb
10. maj 2019 kl. 9.30-14.15 i København

Kommuner

Mød SKI på Kommunernes Digitaliseringstræf
06. juni 2019 kl. 10.00-16.30 i København