Genbrugshjælpemidler med borgeren i centrum: Behandlere, brugere og branche former den nye aftale

Nyhedsbrev nr. 7
2. maj 2019

 

Sådan kan du bruge SKI’s aftaler til at løfte FN’s verdensmål

FN’s verdensmål skal frem til 2030 sætte kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten, vi bor på. SKI’s rammeaftaler berører tilsammen 14 af 17 verdensmål, herunder +45 delmål. Hvis du vælger at købe bestemte produkter på SKI's aftaler, er du derfor med til at realisere en bred palet af verdensmål. Se her, hvordan du kan købe ind på SKI’s aftaler, så du samtidig er med til at løfte FN’s verdensmål.

Genbrugshjælpemidler med borgeren i centrum: Behandlere, brugere og branche former den nye aftale 

En indkøbsaftale om genbrugshjælpemidler er på vej fra SKI. Sortimentet tilrettelægges i samarbejde med kommunernes ergoterapeuter og visitatorer, patientforeninger og brugere samt i dialog med hjælpemiddelbranchen. Sådan sikrer SKI, at kommunerne kan købe produkter, der får borgernes hverdag til at fungere. Nu inviteres kommunernes ældre- og handicapråd til at give deres input til indkøbsaftalen. 

SKI sikrer hurtig aftaledækning på modernisering af elevatorer

SKI har offentliggjort udbudsmaterialet på et dynamisk indkøbssystem, som hele den offentlige sektor kan bruge til modernisering og større reparationer af elevatorer. Systemet forventes klart ultimo maj, så perioden uden aftaledækning minimeres. Læs mere om fordelene ved systemet her.

Her er din genvej til SKI's it-aftaler

Det er sidste chance, hvis du skal deltage i Offentligt it-indkøb, der løber af stablen den 10. maj i København. Du kan glæde dig til at opleve it-pionéren Preben Mejer og dykke ned i de mest interessante SKI-aftaler, men det er ikke det eneste. Se her, hvad du kan få ud af dagen.
 

Kommende arrangementer

Alle kunder

Offentligt it-indkøb
10. maj 2019 kl. 9.30-14.15 i København

Kommuner

Mød SKI på Kommunernes Digitaliseringstræf
06. juni 2019 kl. 10.00-16.30 i København