Hvis du ikke allerede har tilsluttet din forsyningsvirksomhed, statslige institution, region eller anden offentlig organisation, skal du gøre det nu. Eftertilslutning lukker den 31. juli 2019.

Nyhedsbrev nr. 8
28. maj 2019

 

Sygeplejerske: ”Vi har indflydelse på SKI-aftalens produkter” 

Indkøbere fra kommuner, stat og regioner spiller en vigtig rolle, når SKI’s aftaler skal udformes – og det gør sygeplejersker, lærere, ergoterapeuter og it-konsulenter også. For hvis løsningerne og produkterne skal virke, skal fagpersonerne – som hver dag står med fingrene i mulden - også være med. I 2018 hjalp 411 repræsentanter fra hele den offentlige sektor SKI med at lave aftaler, der giver mening for dem, der skal bruge dem i deres daglige arbejde. Læs mere om samarbejdet her.

Hvad ønsker du dig af SKI’s e-kataloger?

E-handlen i kommunerne er steget med 45 pct, de sidste tre år. I SKI’s e-handelsteam arbejder vi hele tiden på at understøtte den udvikling med brugervenlige kataloger, der gør hverdagen nemmere for dig. Men hvad ønsker du dig af SKI’s e-kataloger? Og hvad er allerede i støbeskeen? Vi holder temadag om e-handel i juni i Horsens og København, hvor du får mulighed for at dele dine erfaringer med andre brugere og SKI’s katalogeksperter Læs mere om dagene og tilmeld dig her:
Den 18. juni kl. 9.30 - 14.00 i Horsens
Den 26. juni kl. 9.30 - 14.00 i København
Der er et begrænset antal pladser.

Styr på udbudspligten, når du køber storkøkkenudstyr?

Hvis du ikke allerede har tilsluttet din forsyningsvirksomhed, statslige institution, region eller anden offentlig organisation, skal du gøre det nu. Der er nemlig kun åben for tilslutning til den 31. juli 2019. Så ønsker din organisation at udnytte de muligheder, der ligger i 50.25 Storkøkkenudstyr, samt få afløftet jeres udbudspligt på isenkram, maskiner og service, så skal I huske at tilslutte jer aftalen. Du finder tilslutningsaftalen her.