EKF Danmarks Eksportkredit har fornyet deres it-driftskontrakt på rekordtid og med et begrænset ressourceforbrug

Nyhedsbrev nr. 9
13. juni 2019

 

Video: Sammen hæver vi barren for bæredygtige indkøb

Nu kan du på alle SKI’s aftalesider se, hvilke af FN’s verdensmål og delmål du er med til at realisere, når du bruger en aftale. Vi har desuden pakket en værktøjskasse til dig fyldt med viden og redskaber fra os og en masse af vores samarbejdspartnere, som du kan bruge til at løfte din egen CSR-indsats. Hør Katrine Pape Huldahl, udbudsjurist og CSR-ansvarlig, fortælle, hvordan vi sammen hæver barren for bæredygtige indkøb.

Nu kan du købe elevatormodernisering og -reparationer i SKI’s dynamiske indkøbssystem 

På SKI’s nye frivillige aftale 15.75 Elevatormodernisering kan du købe modernisering og reparationer af dine elevatorer i et dynamisk indkøbssystem. Aftalen supplerer den forpligtende aftale 50.75 Elevatorservice og sikrer aftaledækning, når det offentlige har behov for at få moderniseret eksisterende elevatorer. Læs mere om aftalen her. 

Vidste du…

...at SKI’s aftaler automatisk bliver forlænget efter de første to år? Det betyder, at en aftale som udgangspunkt løber i fire år (2+1+1 år), før den genudbydes - med mindre SKI vælger, at aftalen ikke skal forlænges. Du kan se en aftales udløbsdato og optioner på den enkelte aftaleside på ski.dk. Find en oversigt over alle aftaler her.

Hørkram bliver leverandør på SKI’s nye fødevareaftale

Den nye fødevareaftale er efter planen klar til brug i september. Fødevarerne er kvalitetstestet, der er skruet op for økologien, og kommunerne har haft mulighed for at vælge produktgrupper fra, som de vil købe uden for aftalen. Læs mere om den kommende aftale her.