Brugerinput gør den nye vikaraftale attraktiv for brugerne. Læs, hvorfor Aarhus Kommune ser frem til den nye aftale og få deres råd til en succesfuld implementering.

Nyhedsbrev nr. 10
27. juni 2019

 

Flerårig revisionsaftale giver plads til gensidig tillid

Skal du forberede den årlige, lovpligtige revision? Så overvej at gøre som LD Fonde, der er helt klar til revisionen. De har nemlig tegnet en revisionsaftale for de næste syv år på den frivillige aftale 17.01 Revisionsydelser. Læs her, hvad du kan få ud af at bruge aftalen og få gode råd til processen.

Her er din genvej til at få styr på SKI

Er du ny i offentligt indkøb, eller har du bare ikke tidligere arbejdet med SKI og SKI’s aftaler? Så er det her arrangement lige noget for dig! Bliv én af de første deltagere, når vi afholder et introduktionsmøde om SKI. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Brugerinput gør den nye vikaraftale attraktiv for Aarhus Kommune

Når den nye vikaraftale træder i kraft til december, er det med en række forbedringer og større krav til leverandøren. Forbedringsforslagene er kommet fra brugerne. Læs her, hvorfor Aarhus Kommune ser frem til den nye aftale og få deres råd til en succesfuld implementering.

Sommerlæsning: Læs de mest populære artikler i år 

Som altid holder SKI åbent hele sommeren, men telefonerne lukker lidt tidligere end normalt. Vi har samlet de fem mest populære artikler i 2019, som du kan bruge til inspirerende sommerlæsning. Læs artiklerne her.
 

Arrangementer

For alle kunder

Sæt dit aftryk på den kommende aftale på fødevarer og engangsartikler
20. august 2019 kl. 9.30 - 14.30 i København
22. august 2019 kl. 9.30 - 14.30 i Horsens

SKI - kort og godt
18. september 2019 kl. 9.30-12.00 i København