Tot ziens op 16 mei
Klik hier als u de nieuwsbrief niet goed kunt lezen
Verslaving op de werkvloer

Beste relatie,

JobUp organiseert samen met Vrienden van De Hoop en zakenvriend Intro Personeel op donderdag 16 mei een netwerkbijeenkomst. Het thema is ‘Verslaving op de werkvloer’. De bijeenkomst vindt plaats op locatie bij JobUp in Hendrik-Ido-Ambacht. U bent van harte welkom!

Tijdens de netwerkbijeenkomst gaat spreker Stephan Roelofs in op allerlei dilemma’s en vragen rondom verslaving op de werkvloer. Hoe kun je herkennen of een medewerker worstelt met een verslaving? Hoe maak je het bespreekbaar en op wat voor manier kun je handelen als werkgever?

Stephan Roelofs is de oprichter van Be-Responsible. Als ex-verslaafde kent hij de destructie van alcohol- en drugsgebruik als geen ander. Zijn jarenlange ervaring in herstel, het doen van interventies en het samenwerken met vele werkgevers maken van hem een unieke sparringpartner als het gaat om problematiek op de werkvloer.

Programma

Datum 16 mei 2019 – 11:00 - 13:00
Locatie JobUp, Antoniuslaan 1 D, 3341 GA, Hendrik-Ido-Ambacht

11.00 uur: Inloop koffie/thee
11.15 uur: Welkom door JobUp
11.30 uur: Spreker Stephan Roelofs
12.30 uur: Lunch

JobUp is een re-integratiebedrijf dat in 2011 door De Hoop ggz en Intro Personeel samen is opgericht, met het doel om meer cliënten van De Hoop na hun behandeling aan betaald werk te helpen