Via deze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Finance, CRM en binnen House of Engagement.
Klik hier voor de online versie.
House of Engagement Finance - maart 2019
Via deze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Finance, CRM en binnen House of Engagement.
Broad Horizon Summit
Op 4 april a.s. organiseren wij samen met onze Broad Horizon zusjes de summit “Scope on the Future”. Hoe blijf je relevant in een wereld vol verandering, complexiteit en onzekerheid? Hoe matchen technologische kansen met klantinzichten en processen? Wij helpen je graag met het uitwerken van je toekomstvisie. Wacht niet te lang met aanmelden en schrijf je nu direct in!  Klik hier hier voor meer informatie en aanmelden. 

.
Whitepaper
Vermogensbeheerders en Private Bankers hebben een grote uitdaging. Cliënten hebben steeds hogere verwachtingen, er dient ingehaakt te worden op de digitale modernisatie en technologische mogelijkheden en er moet uiteraard ook voldaan worden aan alle wet- en regelgeving. Hoe ga je hier mee om? Deze onderwerpen zijn uitgewerkt in een whitepaper, welke binnenkort verschijnt. Wil je deze als eerste ontvangen in je mailbox? Stuur dan een e-mail naar marketing@house-of-engagement.nl 

.
Welke dagen hebben jouw voorkeur voor een event?
Ook dit jaar organiseren wij weer meerdere events. Wanneer je een event bezoekt, welke dag en dagdeel hebben dan je voorkeur? Wij zijn benieuwd en horen dat graag, zodat we hier mogelijk rekening mee kunnen houden bij het organiseren van events. Klik hier om je antwoord door te geven.

ISO Certificeringen
Omdat kwaliteit, continue verbetering en het zorgvuldig omgaan met gevoelige (klant)informatie voor ons erg belangrijk zijn, is House of Engagement ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd. Lees hier wat dit voor jou als klant betekent. 

 

BLOG: Customer Service
Geen overvolle en onoverzichtelijke mailbox meer als je terugkomt van je vakantie? In ons eerder verschenen blog lees je hoe je ervoor zorgt dat je customer service afdeling klantvriendelijker én efficiënter wordt. Lees hier de blog. 

Webinars terugkijken
Recent hebben wij de webinars “Dynamics 365 for Marketing” en “Customer Service met Dynamics 365” georganiseerd. In ongeveer een half uur laten we aan de hand van een demo verschillende functionaliteiten zien. Heb je het live webinar gemist? Geen probleem, je kunt ze nog terugkijken via onderstaande link. 
Dynamics 365 for Marketing
Customer Service met Dynamics 365

 
House of Engagement 
Oude Enghweg 4 | 1217 JC  HILVERSUM
Telefoon: +31 (0) 35 64 60 480

www.house-of-engagement.nl