Via deze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Klik hier voor de online versie.

House of Engagement - maart 2019
Via deze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van CRM en binnen House of Engagement.

Broad Horizon summit
Op 4 april a.s. organiseren wij samen met onze Broad Horizon zusjes de summit “Scope on the Future”. Hoe blijf je relevant in een wereld vol verandering, complexiteit en onzekerheid? Hoe matchen technologische kansen met klantinzichten en processen? Wij helpen je graag met het uitwerken van je toekomstvisie. Wacht niet te lang met aanmelden en schrijf je nu direct in! Klik hier hier voor het bijgewerkte programma en aanmelden.
 
ISO Certificeringen
Omdat kwaliteit, continue verbetering en het zorgvuldig omgaan met gevoelige (klant)informatie voor ons erg belangrijk zijn, is House of Engagement ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd. Lees hier wat dit voor jou als klant betekent. 
 

Welke dagen hebben jouw voorkeur voor een event? 
Ook dit jaar organiseren wij weer meerdere events. Wanneer je een event bezoekt, welke dag en dagdeel hebben dan je voorkeur? Wij zijn benieuwd en horen dat graag, zodat we hier rekening mee kunnen houden bij het organiseren van events. Klik hier om je antwoord door te geven. 
 

BLOG: 3 voordelen van SCRUM bij een CRM implementatie
Hoe kan SCRUM bijdragen aan een goede en soepele implementatie van een CRM-project? Wij schreven eerder hierover een blog. Lees hier de drie voordelen van SCRUM. 

 

Webinars terugkijken 
Recent hebben wij de webinars “Dynamics 365 for Marketing” en “Customer Service met Dynamics 365” georganiseerd. In ongeveer een half uur lieten we aan de hand van een demo verschillende functionaliteiten zien. Heb je het webinar gemist? Geen probleem, je kunt ze nog terugkijken via onderstaande links.
Dynamics 365 for Marketing
Customer Service met Dynamics 365

  

 
House of Engagement 
Oude Enghweg 4 | 1217 JC  HILVERSUM
Telefoon: +31 (0) 35 64 60 480

www.house-of-engagement.nl