LRM NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018
Klik hier als je deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen.
Blue Foot Membranes

NIEUWSBRIEF

NOVEMBER 2018

Tom Vanham wordt nieuwe CEO LRM

Tom Vanham volgt vanaf 1 januari Stijn Bijnens op als CEO van LRM. Tom is op dit moment nog CEO van Generali Belgium. We wensen hem namens het hele LRM-team heel veel succes met deze mooie uitdaging! Benieuwd naar deze Beringenaar? Het officiële persbericht vind je op onze website, het eerste interview verscheen in Het Belang van Limburg.
Tom Vanham
 
Rudy Hulsman

Rudy Hulsman gaat Terhills leiden

Om Terhills verder uit te bouwen en als totaalbeleving op de internationale kaart te zetten, werd Rudy Hulsman aangetrokken als Algemeen Directeur. De voormalige topman van Quick Restaurants Belux en general manager van Walibi Belgium en Bellewaerde Park, is een ondernemer en bruggenbouwer met een succesvol trackrecord in de retail- en vrijetijdseconomie. Meer weten?
 

Ontoforce scale-up van het jaar

In oktober kreeg het Limburgse IT-bedrijf Ontoforce van de Vlaamse Regering de mooie bekroning van Scale-up van het Jaar. Ontoforce heeft een slimme zoekmachine voor de farma-industrie ontwikkeld en behoort tot de LRM-portefeuille. Ook UgenTec verdient onze felicitaties, zij waren de tweede Limburgse genomineerde. Dat bevestigt dat onze provincie een goeie grond voor groei biedt!
Ontoforce scale-up van het jaar
 
bedal

Bedal haalt 2,6 miljoen euro op

Bedal nv, ontwikkelaar van med-tech devices, kondigde in oktober een kapitaalsverhoging van 2,6 miljoen euro aan. De start-up, die gevestigd is in de Health & Care-incubator Bioville in Diepenbeek, haalde het geld op bij LRM en F3 Finance. Meer weten?
 

Down2Earth Capital keert 40 miljoen euro dividend uit

Het durfkapitaalfonds Down2Earth Capital keert aan haar aandeelhouders, waar LRM ook deel van uitmaakt, meer dan 40 miljoen euro uit na drie zeer rendabele exits. Bovendien hoeven de aandeelhouders de resterende 10 miljoen niet meer te betalen. Meer weten?
Bedal

PARTICIPATIES & PROJECTEN

+ Blue Foot Membranes won de IWA-Isle Emerging Technology Award
+ LRM brengt met drijvende zonnepanelen een primeur naar Vlaanderen
+ FibriCheck is belofte van het jaar
+ Terhills-site krijgt er een belevenisbakkerij bij
 

KLIMOP- & PLUSDOSSIERS

+ Grootste binnenspeeltuin Benelux Tarzan & Jane opent in Zolder
+ Start-up Musebooks in Trends
+ Todi duikcentrum brengt kunst onder water
 

AGENDA

+ 15.11  |  Limburg Startup  |  Mix & Match-programma
+ 06.12  |  Corda INC  |  Lunch&Learn: Juridische aspecten van digitale marketing
+ 30.12  |  MIA•H  |  Workshop Borduren
 

OPENSTAANDE VACATURES

Wil jij een job met maatschappelijke impact?
Misschien is één van onderstaande vacatures jou wel op het lijf geschreven...
+ IncubaThor  |  Manager
+ LRM  |  Financieel analist
 
LRM NV is een investeringsmaatschappij die economische groei in Limburg ontgint en stimuleert. We zorgen voor een stevige basis zodat bedrijven en projecten die jobs in Limburg creëren, kunnen groeien. Onze financiële middelen en expertise zorgen, samen met de troeven van Limburg, voor een unieke voedingsbodem.