LRM NIEUWSBRIEF APRIL 2019
Klik hier als je deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen.
Samenwerkingsovereenkomst 2019 - 2024 goedgekeurd

NIEUWSBRIEF

APRIL 2019

NIEUWE SAMENWERKINGSOVEREENKOMST MET VLAAMSE REGERING GOEDGEKEURD

De Vlaamse regering zette eind vorige week het licht op groen voor een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met LRM voor de komende vijf jaar. Dat gebeurde na een positieve audit van de voorbije vijf jaar door Idea Consult. In de periode 2014-2017 investeerden we 295,7 miljoen euro in 284 dossiers, realiseerden we een resultaat van 195 miljoen euro en keerden we 40 miljoen euro aan dividenden uit. Eind vorig jaar gaf het Rekenhof ons ook al een goed rapport op vlak van transparantie en financiële rapportering. Meer weten?
 
Samenwerkingsovereenkomst
 

Dinner On The lake @Terhills

Het pop-upconcept Dinner On The Lake zal vanaf deze zomer ook te vinden zijn op de Terhills-site in Maasmechelen. Dinner On The Lake werkt ook voor het eerst samen met onder andere Belgische sterrenchefs om het culinaire gehalte naar een hoger niveau te tillen. Meer weten?

Dinner on the lake
 
Unieke eventlocatie

Nieuwe evenementenhal @be-MINE

De herwaardering van de oude elektriciteitscentrale op be-MINE, de voormalige mijnsite van Beringen, gaat haar laatste fase in. De site krijgt er een unieke en veelzijdige eventlocatie bij. Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts was erbij om de aftrap van dat finale stadium in te luiden. Meer weten?

 

Start-up Discovery Day @BikeValley

Heb je een link met het sport-, mobiliteits- en performance-universum en ben je als onderneming op zoek naar ondersteuning of ruimte om je business uit te bouwen en ze alle kansen te geven om te groeien? BikeValley Incubator pakt op donderdag 2 mei 2019 uit met de allereerste interactieve START-UP DISCOVERY DAY! Ontdek er hier alles over.

Start-up Discovery Day
 

PARTICIPATIES & PROJECTEN

+ G4S zet mensen met autisme in voor bagagecontroles
+ Terhills mikt op meer dan 120.000 bezoekers
+ be-MINE & Todi pronken tussen bekende ski-oorden
+ BikeValley zorgt met windtunnel voor efficiëntiewinst
+ MIA-H in de top 10 van tofste co-workingspaces
+ Bewoners van C-mine Crib delen voortaan een auto
+ Elektronische nummerplaat voor drones voorgesteld op DronePort

AGENDA

+ 10.04  |  Bikevalley  |  Bike Repair Workshop
+ 15.04  |  Corda Campus  | STEM-kamp Digitec of Combi-STEM in de paasvakantie
+ 26-28.04  |  MIA∙H  |  Open MIA∙H Days
+ 02.05  |  BikeValley  |  Start-up Discovery Day
+ 20.05  |  LRM  |  25ste jaarvergadering
 
LRM NV is een investeringsmaatschappij die economische groei in Limburg ontgint en stimuleert. We zorgen voor een stevige basis zodat bedrijven en projecten die jobs in Limburg creëren, kunnen groeien. Onze financiële middelen en expertise zorgen, samen met de troeven van Limburg, voor een unieke voedingsbodem.