Modularisatie verhoogt uw efficiëntie en de flexibiliteit van uw klanten
 
UITGAVE FEBRUARI 2020
 
 
Hoe modulaire machineconcepten unieke mogelijkheden creëren
 
 
Beste lezer,
 
 
We komen modulariteit tegen op elke hoek - in de keukenstudio, kinderkamer of autodealer. Het kernidee: normen stellen om altijd hetzelfde te bouwen. Componenten worden vervolgens samengevoegd om eenmalige elementen te creëren die de verzoeken van klanten perfect weerspiegelen. Het voordeel: hogere productie-efficiëntie, lagere kosten, kortere time-to-market en vooral flexibiliteit bij het converteren of uitbreiden. Lees hoe u uw productie modulair kunt opzetten met Turck-oplossingen.

Veel plezier met het lezen namens uw Turck Nieuwsbrief Team

 
 
TREND
 
 
Modulaire machines in 90 seconden

Bekijk de video om te zien welke voordelen modulaire machineconcepten bieden ten opzichte van monolithische systemen. In de hoofdrol: gedecentraliseerde bedrading en besturingstechnologie. Ontdek hoe modulariteit uw efficiëntie en flexibiliteit verhoogt.

Video bekijken...
 
 
 
 
CONDITIEBEWAKING
 
 
Conditiebewaking eenvoudig achteraf aangebracht

Retrofit zonder de lopende processen te verstoren? Kom er hier achter, hoe eenvoudig conditiebewaking achteraf kan worden aangebracht met batterij- en draadloze technologie. Als je er wat dieper in wilt duiken, bezoek dan de Technologie pagina van dit thema.
 
 
 
 
DEZENTRALE AUTOMATISERING
 
 
Gedecentraliseerd veiligheidsconcept met IO-Link voor modulaire productie

Turck's IP67 veiligheidsconcept stelt AWL-Techniek in staat om consistent modulaire machineconstructies inclusief veiligheidsoplossingen te maken. Lees hoe de Nederlandse machinebouwer zijn leverings- en inbedrijfstellingsduur drastisch kon verkorten..

Meer informatie…
 
 
 
 
PRODUCTNIEUWS
 
 
Managed ethernet switch in IP67

De TBEN-L switch van Turck in beschermingsklasse IP67 met een GBit high-speed backbone garandeert korte cyclustijden en veilige werking in Industrial Internet of Things en maakt de weg vrij voor consistente modularistie in de machinebouw.

 
 
 
 
PRODUCTNIEUWS
 
 
Automation Award voor nieuwe vloeistof sensor familie

De nieuwe vloeistof sensor familie van Turck is bekroond met de Automation Award. Met een ruime meerderheid is de productfamilie verkozen tot winnaar van de sectie standaardcomponenten en sensoren. “De combinatie van een uniform technologieconcept en functioneel ontwerp maakte grote indruk”, verklaart een opgetogen Raphael Scholzen, productmanager voor vloeistof sensoren.

 
 
 
 
TURCK VOR ORT
 
 
Beurzen en Evenementen

Bezoek ons om u applicaties met onze specialisten te bespreken. Wij verheugen ons op uw bezoek!

Practical Safety Event 2020
5 maart 2020
De Basiliek te Veenendaal


Industrial Ethernet Event 2020
24 maart 2020
Van der Valk te Vianen
 
 
 
 
KONTAKT
 
 
Contact met ons

Graag staan wij u persoonlijk voor u klaar.

Telefoonnummer: +31 (0)38 422 77 50

E-Mail: netherlands@turck.com
Website: www.turck.nl
 
 
 
 
Juridische informatie
U ontvangt deze E-Mail als geregistreerde nieuwsbrief abonnee van Turck B.V. Mocht u onze nieuwsbrief op E-Mail adres frank.dejong@turck.com niet meer willen ontvangen, klikt u dan hier: Afmelden voor nieuwsbrief.

Impressum
Turck B.V.
Ruiterlaan 7
8019 BN Zwolle
http://www.turck.com
info@turck.nl
Tel. 038-4227750

Op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden voor de technologische industrie – FME-CWM.
 
   
Youtube Logo  LinkedIn