Slimme sensoren zijn de zintuigen van Industrie 4.0. Je automatiseert bijvoorbeeld de aspergeoogst, communiceert via IO-Link en bewaakt de conditie van uw machine
 
UITGAVE JULI 2020
 
 
Verscherp de zintuigen van uw machine
 
 

Beste Lezer,

 
 
Sensoren meten afstanden, herkennen objecten of detecteren vloeistoffen. Maar alleen wanneer de sensor zichzelf parametreert, diagnoses stelt en communiceert via standaarden zoals IO-Link, wordt het een "Smart Sensor" voor Industry 4.0 en het Industrial Internet of Things (IIoT). Wat uw verwachtingen ook zijn - met ons portfolio van intelligente sensoren, de juiste technologieën en meer dan 50 jaar ervaring gaan we bijna elke automatiseringsuitdaging aan en zoeken we samen met u naar een efficiënte oplossing - van sensor tot cloud.

Blijf gezond!
Uw Turck Nieuwsbrief Team
 
Nu meer ervaren

 
 
VIDEO
 
 
Indoorspeelplaats

Wat gebeurt er als sensoren doen wat ze willen? Je kunt het antwoord zien in de video over Smart Sensor Solutions.

Video bekijken
 
 
 
 
SUCCESVERHAAL
 
 
Oogst arbeider

'S Werelds eerste volautomatische aspergeoogstmachine vertrouwt op slimme sensoren van Turck. Lees in het applicatieverhaal hoe de fabrikant AvL Motion de uitdagingen aangaat met een compleet systeem van Turck B.V.

Succesverhaal lezen
 
 
 
 
SENSORCOMMUNICATIE
 
 
Smart, smarter, IO-Link

Vervanging van plug-and-play apparaten, diagnostische gegevens of conditiebewaking: IO-Link zit meestal achter slimme automatiseringsfuncties. We hebben een Starter-Kit samengesteld voor nieuwkomers op het gebied van de bidirectionele interface. Als je je verder wilt verdiepen en eerst theoretische kennis wilt vergaren, helpen we je graag met onze IO-Link whitepaper.

Whitepaper downloaden
 
 
 
 
WEBINAR
 
 
Conditiebewaking achteraf inbouwen

Met de juiste sensoren wordt u niet meer verrast door een machinestoring: Dr. Bernhard Grimm, Hoofd Industrie en Product Marketing, legt in de Live Webinar op 16 juli uit hoe eenvoudig het is om conditiebewaking achteraf in te bouwen op bestaande machines.

Nu aanmelden
 
 
 
 
CONTACT
 
 
Contact met ons

Graag staan wij u persoonlijk voor u klaar.

Telefoonnummer: +31 (0)38 422 77 50

E-Mail: netherlands@turck.com
Website: www.turck.nl
 
 
 
 
Juridische informatie
U ontvangt deze E-Mail als geregistreerde nieuwsbrief abonnee van Turck B.V. Mocht u onze nieuwsbrief op E-Mail adres contact.emailaddress1 niet meer willen ontvangen, klikt u dan hier: Afmelden voor nieuwsbrief.

Impressum
Turck B.V.
Ruiterlaan 7
8019 BN Zwolle
http://www.turck.com
info@turck.nl
Tel. 038-4227750

Op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden voor de technologische industrie – FME-CWM.
 
   
Youtube Logo  LinkedIn