Nu är det bara 1 vecka tills vi drar igång höstkampanjen, tema Vård.
Klicka här om du inte kan se innehållet i brevet.

Veckonytt från Socialdemokraterna i Stockholm vecka 41

 

Veckonytt skickas till dig som är anställd, sitter i en styrelse eller är heltidspolitiker för Socialdemokraterna i Stockholm. Dela gärna med dig av informationen med din förening.

I detta veckonytt:

  • Höstkampanj
  • Jämlikhetsforum
  • Mötespaket 
  • Veckans tips
 

Höstkampanj 14-27 oktober

Nu är det bara 1 vecka tills vi drar igång höstkampanjen, tema Vård.


Rapportera in föreningens aktiviteter!
Under kampanjen kommer vi på partidistriktet skicka ut information till alla medlemmar om alla våra aktiviteter som sker i staden. För att vi ska kunna göra det så behöver vi veta vilka aktiviteter som planeras i föreningarna, så skicka information om aktivitet, dag, tid, samlingsplats till din kontaktombudsman och behöver ni tillstånd så söker ni det via Sophia Holm.


Material
Material beställs via din kontaktombudsman och hämtas på Sveavägen 68 från och med fredag 11/10. 


Kick-off
Vi hälsar kampanjledare och aktivister välkomna till kampanj kick-off tisdag 15/10 i Hjärtat, ABF-huset . Kom och var med vid kampanjuppsnack, argumenttrimning och mingel med Lena Hallengren, Talla Alkurdi och Aida Hadzialic. Du kommer ockås att kunna hämta material och rapportera in de aktiviteter som är planerade i din förening.

 

16.30-17.30 - AW och mingel

17.30-18.30 Panelsamtal och annat kul från scen

Eftersom vi bjuder på fika så vill vi att du anmäler dig, så vi vet hur mycket vi ska köpa. Anmäl dig här.

 

 Jämlikhetsforum 30 november

STD – Dags för jämlikhet – igen!

De senaste 30 åren har klassamhället och klyftorna vuxit dramatiskt i vårt land. Det är dags att sätta fart på jämlikhetsarbetet!

En folkrörelse jobbar bäst tillsammans. Det är så vi förändrar och så vi påverkar samhället. Så den 30 november bjuder Socialdemokraterna i Stockholm in till en heldag med fokus på politik och reformer för ökad jämlikhet och rättvisa.

Det blir en dag full av seminarier och workshops och du får möjligheten att bidra med dina idéer om hur vi utvecklar vår politik.

Lunch och fika ingår i avgiften på 250:-/person. För medlemmar i Socialdemokraterna i Stockholm bjuder vi på anmälningsavgiften.

Mer information och program kommer från mitten av oktober, men anmäl dig redan idag. Vi har begränsat med platser och först till kvarn gäller. Anmäl dig här.

Dagen genomförs i samarbete mellan Socialdemokraterna i Stockholm och ABF Stockholm.

 

Mötespaket för föreningar 

Påminner om mötespaketen som studieutskottet tagit fram som stöd till föreningar som vill ha hjälp att genomföra spännande och roliga medlemsmöten.

Erbjudandet vänder sig till föreningar som antingen själv eller i samarbete med en eller flera föreningar och sin krets/utskott bjuder in till ett möte. Ni kan välja mellan åtta olika mötespaket. Varje paket har ett eget tema och en medföljande föreläsare och i vissa fall även en gäst.

Det står tydligt vad ni behöver förbereda själva och vad ni får med i paketet. Läs mer här.


För att boka ett mötesdatum och tema så mailar du Mattias Vepsä, mattias.vepsa@gmail.com.

 

Veckans tips

Julbordserbjudande för medlemmar på Bommersvik.

På kvällen den 7 december dukar Bommersvik upp sitt traditionella julbord. De vill att vi inom arbetarrörelsen ska känna oss extra välkomna och erbjuder därför ett reducerat pris till medlemmar.

Julbord
525 kr/p inkl moms (ord. 625 kr)
475 kr/p exkl moms (ord. 565 kr)
I julbordspriset ingår välkomstglögg och kaffe.
Lägg till endast 600 kr/person(inkl moms) för övernattningspaket!

Julbordet serveras mellan den 7-19 december på följande tider:
Vardagar kl 18
Lördagar kl 13 och 18
Söndagar kl 13
Läs mer här.

 
 
Följ oss på sociala medier