Volontärer till Olof Palmes minnesdag Den 28 februari högtidlighåller vi Olof Palmes minnesdag. Till det behövs volontärer som kan stå fanvakt under dagen. Det är pass på en timme och Britten Lagerqvist Tranströmer håller i schemaläggningen. Så ställ gärna frågan till medlemmarna i din förening om de vill ta ett pass och be dem kontakta Britten med tider då de kan.
Klicka här om du inte kan se innehållet i brevet.

Veckonytt från Socialdemokraterna i Stockholm vecka 5

 

Veckonytt skickas till dig som är anställd, sitter i en styrelse eller är heltidspolitiker för Socialdemokraterna i Stockholm. Dela gärna med dig av informationen med din förening.

I detta veckonytt:

  • Process för att utse ny kommunsekreterare
  • Volontärer till Olof Palmes minnesdag
  • Veckans tips
 

Processen för att utse ny kommunsekreterare

Tjänsten som kommunsekreterare är ett förtroendeuppdrag som är stadgereglerat och innebär att personen väljs av vårt representantskap. Styrelsen vill betona att det handlar om att rekrytera en kompetent ledare till ett oerhört viktigt jobb. För att få en så professionell och transparent process som möjligt så utlyses t​​jänsten både för nomineringar och ansökningar.

Slutdatum för nomineringar och ansökningar är den 29 februari.

Nominera här

Länk till ansökan

 

Volontärer till Olof Palmes minnesdag

Den 28 februari högtidlighåller vi Olof Palmes minnesdag. Till det behövs volontärer som kan stå fanvakt under dagen. Det är pass på en timme och Britten Lagerqvist Tranströmer håller i schemaläggningen.

Så ställ gärna frågan till medlemmarna i din förening om de vill ta ett pass och be dem kontakta Britten med tider då de kan.

Vill du stå fanvakt? Skicka ett mail till:

Britten Lagerqvist Tranströmer

 

Veckans tips

Seminarium om äldres psykiska ohälsa 12/2 2020

Nästa steg i det politiska utvecklingsarbetet kring psykisk ohälsa sker den 12/2 2020 i form av ett seminarium dit du är inbjuden!

Tid: 09.00-12.00
Plats: Sveavägen 68, hörsalen
Sprid gärna inbjudan.

Anmäl dig till: liselott.vahermagi@gmail.com, meddela samtidigt eventuella kostpreferenser.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

 
 
Följ oss på sociala medier