iktoon Haarlemmermeer - nieuws december 2019
 

iktoon 2020
Hoewel juni nog ver weg lijkt, proberen wij de iktoon maand steeds concreter vorm te geven. De eerste evenementen voor iktoon staan op de agenda. Zo gaat ook komende editie wederom het Rubberlaarzenconcert plaatsvinden op kinderboerderij de Boerenzwaluw en treedt inKoor weer op. Iedereen die contact met ons op heeft genomen; bedankt daarvoor!


Naast deze evenementen zijn wij onder andere bezig met het opzetten van 'verhalen uit Haarlemmermeer', een evenement waar storytellers, dichters en woordkunstenaars hun verhaal kunnen delen. Heb jij iets te vertellen of ken je iemand die graag bij zou willen dragen aan dit evenement, laat het ons dan weten via de mail.

Iktoon is altijd op zoek naar meer deelnemers en streeft naar een divers programma. Heb je een buurjongen, tante, leraar of iemand anders in je omgeving die zich bezighoudt met kunst en cultuur in welke discipline dan ook? Vertel hem of haar eens over iktoon. Wij zijn op zoek naar iedereen die ons wil helpen om kunst in het zonnetje te zetten, want kunst is van iedereen!

Locaties
Wij hebben al een aantal hele mooie en verrassende locaties op het oog voor iktoon 2020. Zo hebben
winkelcentrum de Symfonie in Nieuw-Vennep en Park21 al laten weten geïnteresseerd te zijn om ruimte te bieden aan kunstenaars. Is er een locatie binnen Haarlemmermeer waar jij geïnspireerd door raakt en/of waar jij je kunsten graag zou willen tonen? Tips en ideeën zijn welkom.

Nieuw teamlid
In November zijn wij een teamlid rijker geworden! Zinga heeft zich bij ons aangesloten en komt het team versterken als assistent-projectleider.
Kennismakingsavond
Dinsdag 14 januari 2020 | 19.30-21.00 uur
Duyckercafé Raadhuisplein 5, Hoofddorp

De aanmeldingen voor de kennismakingsavond in januari stromen binnen. Wij kijken er naar uit om iedereen te ontmoeten en hopen dat op de avond zelf nieuwe en creatieve ideeën ontstaan. Je kunt je nog aanmelden om langs te komen door te reageren op deze mail. Hopelijk tot dan!

Het iktoon Haarlemmermeer team,
Gerrit Blaauw, Samira Hashi, Volkert den Engelsman en Zinga van der Veen

Wij sturen je deze nieuwsbrief omdat we al eerder contact met elkaar hebben gehad. Afmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief? Laat het ons weten door te reageren op deze mail.