Versterk de uitstraling van uw winkelinterieur met verlichting
Klik hier voor de webversie.
Fagerhult logot

Lichtpuntjes op de ‘i’

Fagerhult heeft alles in huis voor effectieve retailverlichting. In deze nieuwsbrief leest u hier meer over.  

Koffie met LED-verlichting

Minder armaturen, diverse lichtniveaus en energie besparen. Voor Starbucks waren dit de uitgangspunten bij de overstap naar LED-verlichting. Met Pleiad G3-armaturen biedt de retailer comfortabele lichtbeleving in elke setting. Marathon-spots verlichten de counter en menu’s en kunst aan de muur. Met het nieuwe concept bespaarde Starbucks 40% op zijn energieverbruik. 

Meer lezen over het verlichtingsconcept voor
Starbucks? Bezoek dan onze website.      

Notor 36: vele kleintjes maken een grote… indruk

Creëer naar eigen inzicht bijzondere accenten in uw winkelinterieur met armaturen uit de Notor 36-familie. Maak patronen en varieer met pendel-, inbouw- en plafondarmaturen. Dankzij het slimme montagesysteem klikt u meerdere armaturen eenvoudig aan elkaar. Het doortrekken van elektrische snoeren is niet nodig. 

Lees meer over de voordelen en eigenschappen van
Notor 36 op onze website. 

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw eigen merk te versterken? Ga samen met onze Retail Manager Johan de Koninck op zoek naar effectieve oplossingen voor uw formule. Neem voor meer informatie contact met hem. Ook videobellen behoort tot de mogelijkheden. 

Nieuwsbrieven ontvangen die U wenst

In het kader van de nieuwe privacywetgeving waar iedere organisatie in Europa vanaf 25 mei 2018 aan moet voldoen, hebben wij onze privacy statement aangepast. 

Wilt u meer gerichte nieuwsbrieven van ons ontvangen? Geef dan met behulp van onderstaande button je voorkeuren aan.