Mikäli viesti ei näy oikein, voit lukea sen täältä.

Palvelumme metsänomistajille koronaviruksen aikana

Käynnissä olevan koronavirusepidemian aikana kaikkein tärkeintä meille on varmistaa asiakkaidemme ja oman henkilökuntamme terveys. Metsä Groupilla kaikki puukauppa- ja metsänhoitoasiat voi hoitaa täysin sähköisesti etänä kotisohvalta käsin, siksi pystymme palvelemaan metsänomistajia myös tässä poikkeustilanteessa.

Sinun ja oman henkilökuntamme terveyden suojelemiseksi olemme ottaneet käyttöön seuraavat toimet:

  • Olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme tekemään etätöitä. Töitä tehdään normaalisti, mutta etänä.

  • Toivomme, että asioit meidän kanssamme mahdollisuuksien mukaan sähköisesti: Metsäverkossa, puhelimitse, sähköpostitse tai www.metsaforest.com -verkkosivujemme kautta.

  • Emme tapaa riskiryhmiin kuuluvia metsänomistajia (yli 70-vuotiaat ja/tai perussairaat henkilöt) toistaiseksi lainkaan kasvokkain.

  • Tapaamme ei-riskiryhmään kuuluvia metsänomistajia pääsääntöisesti metsässä, siellä keskustelu onnistuu turvallisen välimatkan päästä. 

  • Varmistamme ennen tapaamista, ettei metsänomistaja tai hänen lähipiiriinsä kuuluva henkilö ole juuri palannut matkalta tai ole sairaana.

  • Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, etteivät vähäisistäkään flunssanoireista kärsivät työntekijämme tule töihin tai asiakastapaamisiin.

Pyrimme siihen, että tässä poikkeustilanteessa työt metsissä jatkuvat mahdollisimman normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää, niin asiakaspalvelumme palvelee sinua numerossa 010 7770, sähköpostilla jasenpalvelut@metsagroup.com arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 10-16.

UUDISTUSHAKKUISIIN VELOITUKSETTA 80 %:N ENNAKKO

Metsä Groupin omistajajäsenenä saat uudistushakkuisiin veloituksetta 80 %:n ennakkorahoituksen, kun teet puukaupat 30.4.2020 mennessä. Etu on tarjolla myös omistajajäseneksi liittyville. Tarjous koskee sulan maan aikana korjattavissa olevia leimikoita.

Tee puukauppa kanssamme.

KASVATUSLANNOITUKSESTA ALENNUSTA 15€/HA

Kun tilaat kasvatuslannoituksen 31.5.2020 mennessä, saat hinnasta 15 euron alennuksen per hehtaari. Osallistut samalla myös arvontaan, jossa on palkintona  Husqvarnan raivaussaha.

Lue lisää.

HUSQVARNA-ETUSETELIT
 

40/80/200/400 bonuseuroa
Esim. 80 bonuseurolla 100 euron arvoinen etuseteli

Metsäverkko 

PELTOR KYPÄRÄYHDISTELMÄ RADIOLLA

Esim. 59,50 euroa (sis alv) +
59,50 bonuseuroa
 

Metsäverkko 

LUMBERJACK TURVASAAPPAAT
 

Esim. 27,95 euroa (sis alv) +
27,95 bonuseuroa
 

Metsäverkko

HYÖDYNNÄ BONUKSESI VERKKOKAUPASSAMME!
KIRJAUDU VERKKOKAUPPAAN JA TEE OSTOKSET WWW.METSÄVERKKO.FI

 

METSÄ GROUP. METSÄOMAISUUTESI HOITAJA.

 

Metsä Forest
sosiaalisessa mediassa