LRM NIEUWSBRIEF DECEMBER 2019
Klik hier als je deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen.
lrm.be

NIEUWSBRIEF

DECEMBER 2019

LRM ONTVANGT VLAAMSE REGERING OP CORDA CAMPUS

Op vrijdag 13 december verzamelde de voltallige Vlaamse Regering op Corda Campus voor een ministerraad, de eindrapportering van SALK - het Strategisch Actieplan voor Limburg in het Kwadraat - en afspraken over SALK 2.0. Herbekijk hier het nieuwsitem.
Ministerraad op Corda Campus

TERUGBLIK OP EEN GESLAAGDE BOEKLANCERING

LRM blies dit jaar 25 kaarsjes uit. Ter ere van dat jubileum lanceerden we een boek dat we op 25 november trots voorstelden aan onze stakeholders op Thor Central. Als kers op de taart ontving LRM-voorzitter Hugo Leroi diezelfde avond van gourverneur Herman Reynders en de gedeputeerden een ereteken voor zijn bijzondere verdienste voor Limburg. Herbekijk hier ook de video...
Boeklancering
 
Exit Team Cyclis

LRM verkoopt aandelen in Cyclis

We zijn trots op het traject dat fietsleasepionier Team Cyclis uit Beringen bij LRM heeft afgelegd. Vier jaar geleden kreeg Cyclis een KlimOp-lening, niet veel later volgde een succesvolle kapitaalinjectie en vandaag neemt Belfius officieel onze aandelen over. Meer weten?

 

Minister Hilde Crevits opent Corda INC 2.0

Vlaams Minister Hilde Crevits en Hasselts burgemeester Steven Vandeput openden op 13 december officieel de nieuwe Corda INCubator, die onlangs verhuisde naar één van de oude Philips-fabriekshallen. Herbekijk hier het nieuwsitem.

Opening Corda INCubator 2.0
 
Nieuw partnership Van Havermaet

Nieuw partnership met Van Havermaet

LRM bundelde dit jaar de krachten met heel wat nieuwe partners om de Limburgse start-ups een boost te geven. Voortaan kunnen ze ook een beroep doen op de expertise van Van Havermaet. Meer weten?

 

PARTICIPATIES & PROJECTEN

+ Participatie Mobietrain is Start-Up van het Jaar
+ Grootste
First Lego League van Benelux op Corda Campus
+ Cegeka in Trends

+ Supergoed geeft incubatoren lesje in ergonomie
+
LCV focust op verregaande innovatie

AGENDA

+ 13-14.01  |  Greenville  |  Inspiratiereis Cleantech Community naar Amsterdam, Delft & Rotterdam

LRM NV is een investeringsmaatschappij die economische groei in Limburg ontgint en stimuleert. We zorgen voor een stevige basis zodat bedrijven en projecten die jobs in Limburg creëren, kunnen groeien. Onze financiële middelen en expertise zorgen, samen met de troeven van Limburg, voor een unieke voedingsbodem.