LRM NIEUWSBRIEF JANUARI 2020
Klik hier als je deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen.
lrm.be

NIEUWSBRIEF

JANUARI 2020

CUBIGO HAALT LRM AAN BOORD

Cubigo, het digitale platform voor de ouderenzorg, haalt LRM aan boord als investeerder in een nieuwe kapitaalronde. Het Limburgse bedrijf groeit snel en het vers geld moet de verdere expansie in de Verenigde Staten mogelijk maken. Meer info...
Cubigo
 
Minister Diependaele @ be-MINE

Minister Diependaele bezoekt be-MINE 

Vlaams minister van Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele bracht op 22 december een bezoek aan be-MINE en kreeg er een rondleiding in het kader van de definitieve beslissing over de eventuele declassering van kolenwasserij I & III. Herbekijk hier het nieuwsitem.

 
Heyaru Engineering

Heyaru genomineerd door FIT 

LRM-participatie Heyaru Engineering wil op Kristalpark lll in Lommel de grootste diamantfabriek van Europa bbouwen en werd door FIT als Limburgs bedrijf genomineerd voor de Foreign Investment Trophy 2020. Bekijk hier de video en stem Heyaru naar de overwinning!

 
Kristalpark lll

VT Logistics vestigt zich op Kristalpark lll

VT Logistics, een familiebedrijf dat zich specialiseert in automatische lijnen voor het sorteren en spoelen van leeggoed, zal zich als eerste bedrijf vestigen op Kristalpark lll in Lommel. Het bedrijf brengt daarmee een uniek concept naar Limburg en creëert 20 nieuwe jobs. 

 

PARTICIPATIES & PROJECTEN

+ be-MINE in het World Architecture Magazine
+ Bieke Van Gorp (FibriCheck) genomineerd voor ICT Woman of the Year 2020
+ Festival
Garnizoen komt naar be-MINE
 

AGENDA

+  23.01  |  C-mine Crib  |  Infosessie over freelancing
+  28.01  |  C-mine Crib  |  Inspiratiesessie: Growth marketing 
 

VACATURES

+ Administratief beheerder Pensioenfonds en Sociaal Passief KS  |  LRM  |  vacature

LRM NV is een investeringsmaatschappij die economische groei in Limburg ontgint en stimuleert. We zorgen voor een stevige basis zodat bedrijven en projecten die jobs in Limburg creëren, kunnen groeien. Onze financiële middelen en expertise zorgen, samen met de troeven van Limburg, voor een unieke voedingsbodem.