LRM NIEUWSBRIEF JULI 2021
Klik hier als je deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen.
lrm.be

NIEUWSBRIEF

JULI 2021

DUBBELINTERVIEW MARK MAESEN & TOM VANHAM:
"WE STAAN VOOR EEN NIEUWE START"

Naar aanleiding van onze 27ste jaarvergadering interviewde Het Belang van Limburg algemeen directeur Tom Vanham en voorzitter Mark Maesen over het voorbije jaar en de uitgezette lijnen voor de toekomst. 

“De impact van de wereldwijde pandemie heeft zich natuurlijk ook in deze provincie zwaar laten voelen. Dat was voor de LRM niet anders. Maar als investerings- en reconversiemaatschappij loodste de LRM de voorbije drie decennia al bedrijven door woelig water. Denk maar aan de mijnsluitingen, het vertrek van Philips uit Hasselt, de bankencrisis of de sluiting van Ford-Genk. Met deze ervaring kon LRM ook nu haar schouders onder het Limburgse bedrijfsleven en de economie zetten.”

De rest van het interview lees je hier.
Dubbelinterview TV & MM
 
Doorbraaklening

LRM start met doorbraaklening

De doorbraaklening werd recent officieel aangekondigd. De doorbraaklening is een nieuw financieel product van LRM, Vlaio en UHasselt dat na de zomer zal worden in-gevoerd. De lening combineert begeleiding, onderzoek & financiering voor Limburgse bedrijven. De focus ligt op digitale en duurzame transformatie en internationali-satie. Meer weten?

 
Optiflux

Optiflux haalt 600.000 euro op

Optiflux, actief in de agrotechsector en opgericht als spin-off van de KU Leuven, ontwikkelde een innovatieve methode om fruit na de oogst beter te bewaren en haalt onder andere bij LRM 600.000 euro op. Bekijk hier het nieuwsitem via TVL en Kanaal Z.

 
Toegangscontrole

Corda Campus voert toegangscontrole in obv gezichtsherkenning

Corda Campus nam Nine Engineering onder de arm om op basis van gezichtsherkenning bezoekers toegang te geven tot de co-working space. Bekijk het nieuwsitem om meer te weten over de innovatieve oplossing.
 

 
Smart Mobility Terhills

Elektrische bus op Terhills

Op Terhills is een elektrische shuttlebus in gebruik genomen. Zowel vakantiegasten van het Terhills Resort als dagjestoeristen kunnen zich met de bus verplaatsen op de site. De shuttle reserveren en betalen doe je via de Terhills app. Lees het volledige artikel hier en download de app hier.

PARTICIPATIES, KLIMOP-DOSSIERS & PROJECTEN

+ AI-specialist Kwarts haalt 1,2 miljoen euro op
+ 120 miljoen euro extra voor
Vlaamse onderzoeksinfrastructuur
+ Portfoliobedrijf Cegeka & LRM investeren in Smartschool
+ Dataspecialist
Cumul.io wil VS veroveren
+
Raw Stadia analyseert kwaliteit van sportterreinen
 

VACATURES

Wil jij werken voor de LRM-Groep? Bekijk de details van de openstaande vacatures op onze website:
+  LRM  |  Financial Analyst
+  LRM  |  Business Analyst
+  LRM  |  Investment & Development Manager Real Estate
+  LRM  |  Paralegal
+  Agropolis  |  Management Assistent / Incubator Coördinator
+  BioVille  |  Administrateieve duizendpoot
 

LRM NV is een investeringsmaatschappij die economische groei in Limburg ontgint en stimuleert. We zorgen voor een stevige basis zodat bedrijven en projecten die jobs in Limburg creëren, kunnen groeien. Onze financiële middelen en expertise zorgen, samen met de troeven van Limburg, voor een unieke voedingsbodem.