LRM NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2021
Klik hier als je deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen.
lrm.be

NIEUWSBRIEF

AUGUSTUS 2021

LRM INVESTEERT IN FRYNS, OUDSTE START-UP VAN HET LAND

LRM investeert in de historische Limburgse jeneverstokerij Fryns Distillery en zal het familiebedrijf ondersteunen met de groeiplannen voor zijn authentiek Limburgs product.

LRM heeft een duidelijke investeringsvisie op vlak van familiebedrijven. Fryns past perfect in dat plaatje. "Familiebedrijven zorgen voor heel wat toegevoegde waarde in onze regio", zegt CEO Tom Vanham. Bekijk het nieuwsitem via Kanaal Z.
 

LRM investeert in Soltech 

Soltech, een spin-off van imec en pionier op vlak van op maat gemaakte gebouwgeïntegreerde zonnepanelen, maakt een doorstart dankzij zes industriële en financiële partners. Onder andere LRM & Bas van de Kreeke investeren 2 miljoen euro in het bedrijf. Het bedrijf zal zich in de toekomst op Thor Park vestigen. Meer lezen?

 
Talentonderzoek

Soft skills winnen aan belang 

Limburg Startup, de start-up-community die vijf jaar geleden in de schoot van LRM werd opgericht, heeft in samenwerking met UCLL bij de bewoners van de Limburgse incubatoren een onderzoek gedaan naar talent. In 2017 vond een gelijkaardig onderzoek plaats. Dit vervolgonderzoek brengt de evolutie in kaart. Lees er hier alles over.

 

PARTICIPATIES, KLIMOP-DOSSIERS & PROJECTEN

+  Gevers verlengt partnership met de Limburgse incubatoren
+  Agropolis: proefproject met
restwarmte van data in de glastuinbouw
Schachtbok op Thor Park wordt opnieuw opgebouwd

VACATURES

Wil jij werken voor de LRM-Groep? Bekijk de details van de openstaande vacatures op onze website:
+  LRM  |  Financial Analyst
+  LRM  |  Business Analyst
+  LRM  |  Investment & Development Manager Real Estate
+  LRM  |  Paralegal
+  Agropolis  |  Management Assistent / Incubator Coördinator

Werken voor een start-up uit het incubatorennetwerk?
Bekijk alle openstaande vacatures op de website van LSU.

LRM NV is een investeringsmaatschappij die economische groei in Limburg ontgint en stimuleert. We zorgen voor een stevige basis zodat bedrijven en projecten die jobs in Limburg creëren, kunnen groeien. Onze financiële middelen en expertise zorgen, samen met de troeven van Limburg, voor een unieke voedingsbodem.