Hold dig opdateret på det nyeste fra Microsoft
Click here if you are having trouble viewing this message.
Kære Heidi.
Velkommen til MicrosoftNyt - vores månedlige opsummering på hvad der rører sig og hvad der er værd at vide i Microsoft universet. Formålet med nyhedsdelingen er at holde dig opdateret, så du er forberedt på hvilke muligheder og eventuelle begrænsninger, det kan sætte for din og dine kunders forretning. Vi modtager gerne konstruktiv feedback, så vi sikrer et relevant og værdiskabende kommunikationsflow.
 
Nedenfor finder du links til det indhold, du leder efter. Har du spørgsmål eller er der områder du ønsker uddybet er du velkommen til at kontakte os.
 
God læselyst!

Med ønsket om en fantastisk dag,
Crayon Channel Team
 
 

Dynamics 365 team member enforcement – deadline forlænget til 30. juni 2020
Brugere med Team Member-licenser købt i eller efter oktober 2018 vil efter 1. juli 2020 ikke længere kunne få adgang til apps som eksempelvis Customer Service Hub, Sales Hub eller tilpassede apps. Vi anbefaler, at du tester dine Team Memeber scenarier og migrerer eventuelle tilpasninger til apps efter behov.

For at lette overgangen får alle eksisterende kunder, der påvirkes af denne ændring, automatisk en forlængelse af deadline indtil 30. juni 2020.

Læs mere >> Dynamics 365 Team Members license

Tilbage til top

 

Til alle Dynamics Business Central Partnere
Forbered dig på næste version af Business Central, som kommer d. 1. April 2020

Microsoft har annonceret at den globale udrulning af preview environments for Business Central 2020 release wave 1 vil finde sted 1.april 2020.

For partnere betyder det:

 1. Start forberedelserne til release 2020 wave 1 ( 1.April 2020)
 2. Træn & test
  * Partnere kan afprøve ny funktionalitet
  Uddannelse af medarbejdere kan påbegyndes
  * Muligt at teste af egne tillægsløsninger 
 3. Giv Microsoft feedback på preview
  Feedback sker via Collaborate
   
Læs mere>>

Tilbage til top

 

Hjælp jeres kunder med fjernarbejde 

I takt med at COVID-19 situationen bliver ved med at udvikle sig, stiger presset på, at kunder og medarbejdere skal kunne arbejde hjemmefra. Der opleves en ekstra stor efterspørgsel på Microsoft Teams, der i forvejen var Microsofts hurtigst voksende app nogensinde, og det kan nemt påvirke, hvordan I engagerer jer med jeres kunder.

Microsofts nylige nyhedsartikel giver svar på nogle af de vigtige spørgsmål, der bliver spurgt om:

 • Hvordan understøtter jeg mine kunder med eksterne arbejdsscenarier? Hvilke tilbud og trials er tilgængelige for at få mine kunder aktiveret i Teams?
 • Kan jeg levere Microsoft 365 partner-accelerator workshops virtuelt?
 • Hvad er de bedste ressourcer og vejledninger til eksterne arbejdsscenarier?
   

Se en dugfrisk visuel sammenligningsguide over Microsoft Teams trials, som I kan tilbyde jeres kunder.

Husk også ,at I kan finde Microsoft Teams ressourcer og træninger i Cloud Champion, herunder Modern Workplace technical journey: Teamwork


Nyttige links:
 
Microsoft Defender Advanced Threat Protection (MDATP)
Tidligere hed tjenesten Windows Defender ATP, men nu kan du få Windows Sikkerhedsprogrammet Microsoft Defender Advanced Threat Protection (MDATP) som stand-alone til alle supporterede enheder.

Som CSP-partner kan du nu købe MDATP til alle understøttede enheder, uafhængigt af om du har en Windows E3-licens. Der er ingen ændring af eksisterende Windows E5, Microsoft 365 E5 Security og Microsoft 365 E5 tilbud, da disse tilbud inkluderer MDATP.

Læs mere her>> 
Microsoft Defender Advanced Threat Protection 

Tilbage til top

 

Office Cloud Policy Service integreret med Microsoft Endpoint Manager portal
 

Seneste opdatering af Microsoft Endpoint Manager indeholder integration med Office Cloud Policy Service, som giver administratorer mulighed for at skabe og styre Office app policies direkte på Microsoft Endpoint Manager portal.

Læs mere her >> 

 
Nu er den her! Ny Microsoft Insider Risk Management 
Vi glæder os over, at det nu er muligt at tilgå den nye Microsoft Insider Risk Management-løsning, som hjælper med hurtigt at identificere, opdage og agere mod insider-trusler.

Løsningen benytter
Microsoft Graph og sikkerhedstjenester til at analysere real-time signaler, såsom filaktivitet, kommunikationsstemning og unormal brugeradfærd.

 
Læs mere her:
 

Microsoft 365 Business - Seeing is believing
Det er ingen hemmelighed, at den bedste måde at forstå sikkerhedsmulighederne i Microsoft 365 Business er ved at se dem præsenteret i en demo. Er du partner, så brug videoerne, demo scripts og det øvrige materiale til at vise kunderne, hvilke muligheder indenfor sikkerhed og management de går glip af i dag.

Denne demo video med fokus på sikkerhedsmulighederne i Microsoft 365 Business viser, hvordan man kan beskytte sig mod cybertrusler som f.eks. phishing og ransomware, hvordan man beskytter fortrolig forretningsinformation og hvordan man sikrer data på enheder også selv om disse mistes eller bliver stjålet.

 

Ændringer til Cloud Business Applications competency

Fra 1. oktober 2020 indfører Microsoft den såkaldte PCI score til at måle partnerne. Dette får betydning for dine muligheder for at blive sølv eller guld partner. Det bliver sværere at opnå sølv og guld kompetencerne.

>>Læs mere her

Tilbage til top

 
Events og Arrangementer
Som IT-leverandør arbejder I hårdt hver dag på at levere IT-løsninger og services til jeres kunder samtidig med, at I oplever en teknologisk udvikling, der går hurtigere og hurtigere.

At holde sig ajourført med den nyeste teknologi er ikke blot blevet vigtigere for at opnå en konkurrencemæssig fordel, det er også blevet vanskeligere, fordi det kræver en kontinuerlig og accelereret udvikling af både kompetencer og viden.
Business Acceleration Program, Microsoft 365 Business Packaging Workshop 1

I tråd med dette anser Crayon det for vigtigere end nogensinde før, at vi kan hjælpe vores partnere med at holde trit med udviklingen og bidrage til vores partneres opbygning og vedligeholdelse af viden og kompetencer samt yde support til kundehenvendte aktiviteter.

Herunder er nogle eksempler på de aktiviteter og træningsprogrammer, som Crayon har deltaget i eller afholdt de seneste måneder for at hjælpe vores partnere:

 • Business Acceleration Program, Microsoft 365 Business Packaging Workshop
 • Formula ITs kundedag, hvor Crayon holder indlæg om Office 365 vs. Microsoft 365 for omkring 100 kunder 
 • Security Roadshow: hands-on træning i Microsoft 365 teknologi
   

Nye programmer og aktiviteter er under udarbejdelse, men tøv endelig ikke med at række ud, hvis I vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe eller I har input og forslag til, hvordan Crayon bedst kan hjælpe jer med at holde fingeren på pulsen.

 

Microsoft Azure Sprint Workshop

I samarbejde med Microsoft og Lemon Operations, blev der i uge 10, afholdt en Microsoft Sprint Workshop for udvalgte partnere.

Formålet var simpelt; partnerne skulle over to dage definere og sætte planen for en ny Managed Service bygget på Azure, som skal bygges og være på markedet inden for 90 dage.

Workshoppen trak tænder ud, men partnerne kom i mål. Nu kommer den næste del, hvor planerne, der blev lagt, skal udføres. Det vil blive gjort i tæt samarbejde med Crayon.

Der vil komme flere af disse workshops, så hvis dette kunne være interessant for jer, er I velkomne til at kontakte Crayon.

Tilbage til top

 

6 awards til Microsoft 

Microsoft blev anerkendt som en af “the most innovative and proactive cyber security companies and service providers on the planet” af Cyber Defense Magazine, da de ud-delte 2020 InfoSec awards på RSA konferencen. Microsoft’s styrke er at forsvare brugere mod trusler og det blev understreget af tildelinger i følgende kategorier:
 • “Editor’s Choice” for endpoint security
 • “Best Product” for malware detection
 • “Most Innovative” for threat and vulnerability management
 
 

Kommende webinarer
Microsoft har flere spændende webinarer i marts og april. Vi vil gerne gøre opmærksom på to webinarer med fokus på, hvorfor kunderne skal investere mere i sikkerhed og som giver et overblik over væsentlige muligheder med Microsoft 365 Business og Windows Virtual Desktop.

 • Accelerate your Windows Virtual Desktop Deployment
  19. marts 2020 kl. 9.00AM Pacific.
  Få et overblik med WVD-produktgennemgangen på dette webinar. Windows Virtual Desktop (WVD) er tilgængelig som en del af Microsoft 365 Business. Åbent for både kunder og partnere.


  Lær, hvordan du kommer hurtigt og sikkert i gang med nye Windows Virtual Desktop-funktioner, der forenkler installationen og oplevelsen af desktop- og app-virtualisering på Azure.

  Få best practice og værktøjer direkte fra Microsoft-teamet, der bygger produktet, og lær, hvordan det giver dig mulighed for:
  • at implementere og skalere på minutter gennem Azure-platformen.
  •  hurtigt at aktivere optimeringer til Office 365 ProPlus i et virtualiseret miljø.
  • at implementere den eneste multi-session Windows 10-virtuelle desktop-oplevelse.
    
 • Protect your business against cyber threats and information loss 
  9. april 2020 kl. 11.00AM Pacific
  Som partner kan du opfordre dine kunder til at deltage i dette webinar for at hjælpe dem med at forstå trusselsbilledet, når det handler om sikkerhed for små og mellemstore virksomheder. Hør, hvordan Microsoft 365 Business kan hjælpe med at beskytte forretningsinformation.


Øvrige webinarer

Husk de andre Microsoft-områder, der kan have betydning for din forretning:


Vi holder dig samtidig opdateret på:

Har du ubesvarede spørgsmål, så glem ikke at du altid kan kontakte os på License.dk@crayon.com