Hold dig opdateret med MicrosoftNyt!
Click here if you are having trouble viewing this message.
Velkommen til MicrosoftNyt - vores månedlige opsummering på hvad der rører sig og hvad der er værd at vide i Microsoft universet. Formålet med nyhedsdelingen er at holde dig opdateret, så du er forberedt på hvilke muligheder og eventuelle begrænsninger, det kan sætte for din og dine kunders forretning. Vi modtager gerne konstruktiv feedback, så vi sikrer et relevant og værdiskabende kommunikationsflow.

Nedenfor finder du links til det indhold, du leder efter. Har du spørgsmål eller er der områder du ønsker uddybet er du velkommen til at kontakte os.

God læselyst!

Med ønsket om en fantastisk dag,
Crayon Channel Team.
 
 

STYRK DINE REMOTE MEDARBEJDERE MED END-USER SECURITY AWARENESS

Microsoft vil gerne hjælpe kunderne med hurtig og effektiv sikkerhedstræning af deres medarbejdere, som arbejder remote og har netop meldt ud at Microsoft Cybersecurity Awareness Kit er tilgængeligt

Dette Cybersecurity Awareness Kit stiller brugeruddannelsesmateriale, der er relevant for COVID-19 scenarier, til rådighed for at hjælpe sikkerhedsfolk, hvis opgave er at uddanne deres nye remote arbejdsstyrke. Cybersecurity Awareness Kit indeholder videoer, interaktive kurser, plakater og infografiker.

Tilbage til top

 
 BESKYT DIN VIRKSOMHED MOD PASSWORD SPRAYING ANGREB
Logger dine brugere på ind med adgangskoder, der er nemme at gætte, så kan du risikere at blive udsat for et password spraying angreb.

Læs mere i denne artikel, som beskriver de metoder, angriberne bruger, og se hvordan du kan minimere risikoen for din virksomhed og dine kunder.

Tilbage til top

 
RECORDS MANAGEMENT I MICROSOFT 365 ER NU TILGÆNGELIG
I en tid, hvor fjernarbejde er det nye normale, er det blevet vigtigere end nogensinde at hjælpe kunderne med at sikre og styre deres mest kritiske data. Mulighederne i Records Management i Microsoft 365 gør det nemt for dig hjælpe dine kunder med at:
 • Klassificere, beholde, gennemgå, bortskaffe og administrere indhold uden at kompromittere produktivitet eller datasikkerhed.
 • Udnytte mulighederne for Machine Learning til at identificere og klassificere lovgivningsmæssige, juridiske og forretningskritiske registreringer
 • Beviseligt demonstrere compliance af regulativer gennem revisionsspor og bevis for destruering.

Næste skridt
• Læs Microsoft Security Blog post, hvor du finder links til dokumentation og den seneste Harvard Business Review (HBR) forskningsrapport
• Læs Microsoft Tech Community Security, Privacy, and Compliance Blog post for at lære mere om og for at tilmelde dig det tekniske webinar 26. maj.

VEJLEDNING I AT DRØFTE SIKKERHED I OUTLOOK-MOBILE MED DINE KUNDER

Microsoft har oplevet en stigning i brugen af ​​deres mobile apps i de sidste par uger som følge af ændringen i, hvordan folk arbejder. I løbet af denne periode er Microsoft blevet kontaktet af kunder, der har sikkerhedsproblemer og gerne vil have Outlook mobile som den eneste e-mail-klient i deres organisationer.

Brug vejledningen herunder til at hjælpe jeres kunder med at få belyst, hvordan Microsoft har arbejdet hårdt på at etablere Outlook mobile som den gyldne standard inden for sikker kommunikation
 

Vejledning>Outlook Mobile & sikkerhed: Nye samtaler med kunder 

Tilbage til top

 

NY ADOPTION & CHANGE MANAGEMENT ADVANCED SPECIALIZATION

Microsoft har for nyligt lanceret Adoption and Change Management Advanced Specialization – den første af en lang række avancerede specialiseringer. Advanced Specialization er et kundeorienteret mærkat, der viser en partners evne til at levere tjenester med høj kvalitet på et specifikt område.

Adoption and Change Management Advanced Specialization er en specialisering, som kan hjælpe partnere med at differentiere sig yderligere, sikre kunderne, at de lever op til de højeste standarder for serviceydelser og support og øge deres synlighed gennem prioriterede søgerangeringer.


ACM AdvancedSpecialization er tilgængelig for partnere med en aktiv Gold Cloud Productivity Competency.

Læs mere her
 

FREMHÆV DIN MICROSOFT TEAMS EKSPERTISE MED TO NYE AVANCEREDE SPECIALISERINGER
Teamwork Deployment og Calling for Microsoft Teams er to nye avancerede specialiseringer, som partnere med en aktiv Gold Cloud Productivity Competency kan opnå.

Teamwork Deployment advanced specialization fremhæver partnerekspertise i at hjælpe kunder med at maksimere forretningsværdien fra Microsoft Teams, SharePoint Online, Exchange Online og Yammer.

Calling for Microsoft Teams advanced specialization fremhæver partnerekspertise til implementering af opkaldsløsninger, der involverer netværkssanering, Office 365- service deployment, nummerportering samt enhedsdistribution.

Læs blogindlægget fra OCP General Manager Dan Truax og lær mere om disse avancerede specialiseringer samt kravene til disse.

 
SECURING REMOTE WORK WITH MICROSOFT 365 BUSINESS PREMIUM PARTNER KIT

Overgangen til medarbejdere, der arbejder hjemmefra, har fået mange små og mellemstore virksomheder (SMB'er) til at overveje, hvordan de kan sikre deres eksterne arbejdsmiljøer. For partnere, der arbejder med SMB'er, betyder det hurtigt at sikre remote adgang for kunderne, administrere deres enheder og sikre deres forretningsdata, samtidig med at driftsomkostningerne forbliver lave.

Microsoft har lanceret et 
Securing Remote Work with Microsoft 365 Business Premium Partner Kit med en praktisk IT-guide, der sammen med go-to-market ressourcer hjælper med at gøre dialogen med kunderne lidt lettere.

 
Securing Remote Work with Microsoft 365 Business Premium Partner Kit indeholder:

Partner Guide:
Customer go-to-market resources:
 
N
æste skridt
 
Conditional Access forl Office 365, som tillader administratorer at tildele en enkelt konsistent politik på tværs af alle Office 365-apps, er nu tilgængelig i public preview. Conditional Access er et sæt af politikker og konfigurationer, der kan beskytte adgangen til forskellige tjenester og datakilder i en organisation. For Office 365, kan administratorer konfigurere politikker såsom MFA (Multi-Factor Authentication) eller kræve administrerede enheder, før brugere i deres organisation kan få adgang til Office 365-apps som SharePoint Online, Exchange Online og Microsoft Teams.
Det som får Office 365 til at fungere så godt er, at disse forskellige apps interagerer med hinanden for at give brugerne en mere sammenhængende oplevelse og hjælpe dem med at være produktive. Tildeling af forskellige politikker til forskellige Office 365-apps kan resultere i uventede afbrydelser, når brugere får adgang til data, der er afhængige af andre Office 365-tjenester.
Læs mere om dette her: Conditional Access service dependencies.

Conditional Access  for Office 365-pakken løser dette problem ved at give administratorer muligheden for at tildele en enkelt politik på tværs af Office 365 med blot et enkelt klik. Konfiguration af en enkelt politik på tværs af Office 365-pakken giver ensartet dækning og forbedrer brugeroplevelsen ved at undgå uventede afbrydelser, når brugerne navigerer fra den ene Office 365-app til den næste. Politikker kan også håndhæves til apps, der ikke er tilgængelige på Conditional Access app listen, som Office.com-portalen.

Se den
fulde liste 
over individuelle apps, der er inkluderet i Conditional Access for Office 365-pakken. Nye Office-apps tilføjes, i takt med at de frigives og organisatoriske politikker anvendes automatisk.
Aktivering af Conditional Access for Office 365:
 • Vælg Azure AD portal for at konfigurere en Conditional Access Policy som du normal gør.
 • Vælg Office 365, når du foretager app-tildeling, (preview) som vist nedenfor (øverst på listen og nemt at finde)
 • Når opsætningen af ​​politikken er færdig, kan du prøve at afvikle den i report-only mode. Ved at bruge Conditional Access report-only mode vil gøre det muligt at teste den konfigurerede politik med det samme og gennemgå dens påvirkning, før du aktiverer den overalt i organisationen.
 • Besøg  denne Microsoft blog for yderligere information
 

(REMINDER) : AZURE DIRECTORY PREMIUM P1 IN MICROSOFT 365 BUSINESS PREMIUM

Microsoft har tidligere annonceret tilgængeligheden af ​​Azure Active Directory Premium P1 for Microsoft 365 Business Premium-abonnenter. Udrulningen af denne ændring forventes færdigimplementeret i slutningen af juni. Når denne opdatering er afsluttet, vil abonnementskunder se en ny serviceplan med navnet “Azure Active Directory Premium P1” på listen over planer, der er inkluderet i abonnementet. Mens disse ændringer finder sted, kan du nu begynde at vurdere, hvordan Azure active Directory Premium P1 kan være til gavn for dine kunder.

Læs mere om funktioner under Azure AD Premium P1 her.

Tilbage til top

(REMINDER) OVERGANG FRA BASELINE POLICIES TIL SECURITY DEFAULTS
Anvender du Microsoft Azure AD baseline policies til at understøtte Microsoft Partner Centre Security kravMed virkning fra d. 29. Februar 2020 er ”Security “baseline” policies trukket tilbage og er nu erstattet af “Security defaults”, et mere omfattende sæt beskyttelsespolitikker for dig og dine kunder.
 
Security defaults i Azure AD hjælper med at beskytte din organisation med forudkonfigurerede sikkerhedsindstillinger for de almindelige angreb. Partnere, der stadig bruger baseline-policies på deres partner tenants, skal aktivere security defaults policy for at bevare deres MFA-aktivering og undgå service forstyrrelser.
Security defaults policy er en af ​​de muligheder, som partnere kan vælge, når der skal implementeres MFA til sikkerhedskravene afhængigt af deres forretningsbehov. Det rummer et grundlæggende sikkerhedsniveau aktiveret uden ekstra omkostninger.

Læs mere om, hvordan du aktiverer  
MFA for din organisation med Azure AD og se de vigtigste overvejelser herunder, før du aktiverer sikkerhedsstandarderne. Partnere kan overveje andre muligheder, hvis sikkerhedsstandarder ikke opfylder deres behov.
Det skal du være opmærksom på i forhold til security defaults
 • For partnere, som anvender conditional access,vil security defaults ikke være tilgængelig
 • Security defaults håndhæver alle politikker på een gang inklusive den krævede MFA for administrationspolitik, politik for slutbrugerbeskyttelse og krævet MFA for service management.
 • Blokering af ældre godkendelse håndhæves ikke for partnere på dette tidspunkt. Da de fleste begivenheder, der er relateret til kompromitterede identiteter, kommer fra loginforsøg ved hjælp af ældre godkendelse, opfordres partnere til at bevæge sig væk fra disse ældre protokoller
 • Security defaults ekskluderer automatisk Azure AD Connect Sync-konto
 • Security defaults er den generelle tilgængelighed erstatning af forhåndsvisningen baseline policies. Når en partner aktiverer security defaults, vil de ikke længere kunne aktivere baseline-politikker.

Næste skridt
Partnere, som pt anvender baseline policies:

 
Partnere, som tager  security defaults i anvendelse:
Hvis du har spørgsmål til partnersikkerhedskravene, kan du læse mere her. Læs også Microsoft bloggen for at få flere oplysninger om security default.
 

HAR DU SET DE SPÆNDENDE FORBEDRINGER I CLOUD-IQ?

Der kommet en række forbedringer i Cloud-iQ og flere er på tapperne:

 • Mulighed for at bruge Reseller markering på CSP Azure Plan Subscriptions - MS-AZR-0017G (identisk med ældre CSP Azure Subscription tilbud- MS-AZR-0145P)  
 • Azure Reservation ID'er er tilføjet som en ny kolonne i Billing Statement og udvidet visning for Azure Reservations
 • Udvidet API Cloud-iQ API support til CSP Azure Plan-tilbud
   

Du har også adgang til et nyt Crayon internt BI-Dashboard, der præsenterer Microsoft CSP-abonnementer til fornyelse på tværs af alle kunder i Cloud-iQ. Du finder det via dette link: Subscriptions - Vælg fanen «Subscription».

Dette kan hjælpe med at identificere subscriptions til automatisk fornyelse på et tidligt tidspunkt. Brugere kan filtrere på fornyelser inden for 30/60/90 dage og abonnementsstatus (aktiv / suspenderet).
Rapporter kan eksporteres til Excel eller kommasepareret format (* .csv). Hvis du ikke har adgang til disse rapporter, beskriver denne artikel, hvordan du får adgang: Adgang i Wiki

Der er også flere nye features, som du bør se nærmere på. Det gælder for eksempel Customer Insights (Beta version) og Order History som du finder under Billing Report
 

VIRTUELT MØDE OM NYHEDER OG MULIGHDER
MED DYNAMICS BUSINESS CENTRAL

Vær blandt de første til at få et indgående kendskab til de nye funktionaliteter, muligheder og partnerværktøjer i Business Central på dette virtuelle event d. 3. juni 2020 (10:00 EST | 16:00 CEST | 21:00 IST). 

Microsoft guider dig gennem nye funktioner, muligheder og opdateringer, besvarer almindelige spørgsmål og diskuterer, hvad de betyder for dig og din virksomhed. Du får også adgang til +15 breakout-sessioner, der er tilgængelige on-demand efter den 3. juni 2020.

Udvalgte sessioner:
•    Oversigt: Business Central- & Common Data Service-integration
•    Business Central: Coding for performance
•    Managing customer environments in Business Central online
•    Interfaces & extensibility:  Writing extensible and change-resilient code

Glæd dig til innovative oplægsholdere, dynamisk indhold og muligheder for at lære mere om nyheder, muligheder og partnerværktøjer, som er med i release 1 i 2020 (April).


Læs mere>> Release plans
>>Klik her og tilmeld dig allerede i dag<<

Tilbage til top

 

Business Central in a Box – spændende seminarrække til Business Central partnere - Du kan stadig nå det! 

Deltag i Business Business in a Box Virtual Learning Path! Denne træning består af 5 webinarer, hvor Microsoft Learn træner mellem webinarer og kontortid for at hjælpe partnere med at tilegne sig al den nødvendige viden til at sælge Business Central. Blandt talerne er Peter Jacobsen, Veerle Van Der Linden og andre passionerede Business Central personligheder. >>Læs mere her og tilmeld dig allerede i dag<< 

 
Start with this Virtual Instructor Led Training to begin your onboarding journey as a Microsoft professional. The Virtual Instructor-Led Training (VILT) Series is designed to provide advanced training and support certification preparation. >>Don't miss the Upcoming Virtual Trainings - see calendar and register here<<

Past Trainings
Check out the VILT Page to see the list of VILTs that are available on-demand. The learning paths on the Training Center will be inclusive of courses on Microsoft Learn, the VILTs, and MOOCs.

Microsoft Trainings
The skills required to advance your career and earn your spot at the top do not come easily. Now there’s a more rewarding approach to hands-on learning that helps you achieve your goals faster. Learn more about Microsoft Learn.

Microsoft Certifications
Microsoft certifications are the industry’s premier credentials for professional technologies. Whether you’re new to the field or a seasoned professional, our training and certification will help keep pace with today’s business requirements. Choose your path to success.

Learn more about Microsoft Certification Roadmap

Learn more about Virtual Instructor-led Training
 
Husk de andre Microsoft-områder, der kan have betydning for din forretning:

Vi holder dig samtidig opdateret på:
Har du ubesvarede spørgsmål, så glem ikke at du altid kan kontakte os på License.dk@crayon.com