Hold dig opdateret med MicrosoftNyt!
Click here if you are having trouble viewing this message.
Velkommen til MicrosoftNyt - vores månedlige opsummering på hvad, der rører sig og hvad, der er værd at vide i Microsoft universet. Formålet med nyhedsdelingen er at holde dig opdateret, så du er forberedt på hvilke muligheder og eventuelle begrænsninger, det kan sætte for din og dine kunders forretning. Vi modtager gerne konstruktiv feedback, så vi sikrer et relevant og værdiskabende kommunikationsflow.

Nedenfor finder du links til det indhold, du leder efter. Har du spørgsmål eller er der områder du ønsker uddybet er du velkommen til at kontakte os.

God læselyst!

Med ønsket om en fantastisk dag,

Crayon Channel Team.
 
 

Skal du bruge noget af sommeren på at lære mere om Microsofts sikkerhedsløsninger? Så bliver du glad for at høre, at Microsoft har frigivet optagelser og indhold fra deres Security Bootcamp. Sessionerne som blev afholdt i slutningen af april, kan nu tilgås on-demand via dette link: https://aka.ms/SecurityBootcamp

Foruden on-demand optagelserne, er det nu også muligt at få hands-on erfaring med Microsofts sikkerhedsløsninger via en række interaktive guides:
 
 

TILGÆNGELIG NU ON-DEMAND:
MICROSOFT TEAMS CALLING & MEETINGS BOOTCAMP 

Det øgede behov for at hjælpe kunder med at overføre deres virksomheder til fjernarbejde gør det nødvendigt for partnere at opgradere deres kvalifikationsniveau, når de bygger eller udvider en Microsoft Teams-praksis med opkald, møder og enheder. I denne træning lærer du om landskabet i Teams arkitektur, governance og håndterbarhed. Du går også dybt ned i de tekniske aspekter af Møder og Teams Rooms til Microsoft Teams, Microsoft Teams Telefonsystem, overførsel af kunder fra Skype for Business til Teams og mere.
 
Tilmeld dig alle eller en specifik af de tilgængelige sessioner for at lære mere om Microsoft Teams emne efter eget valg.
 

Watch Teams Calling and Meetings Bootcamp sessions on demand

Tilbage til top

 
Den 12. maj 2020 annoncerede Microsoft nye muligheder og  ændringer i servicemodulet til Microsoft 365 Apps for enterprise (tidligere Office 365 ProPlus) for at hjælpe administratorer med at levere de nyeste og største produktivitetsfunktioner til deres virksomheder og lette byrden på IT. For at lære mere om disse innovationer skal du læse det officielle blogindlæg eller se de følgende artikler.
 
 
Oprindeligt kendt under navnet Windows Defender Advanced Threat Protection og hovedsageligt kendt for at være forskellen mellem Windows 10 Enterprise E3 og E5, er Microsoft Defender ATP klar fra et licensperspektiv til at levere en Endpoint Protection Platform til både klient- og serverenheder.

Microsoft har fjernet Windows E3-licensforudsætningen fra Microsoft Defender Advanced Threat Protection (MDATP). CSP-partnere er nu i stand til at købe MDATP til alle  understøttede enheder, inklusiv Windows 7 SP1, Windows 8.1 og Windows 10 Pro. Vejledende pris er kr. 32,70 pr. bruger pr. måned og dækker den licenserede bruger med op til 5 enheder

Fra et serverperspektiv er der en anden ny licens - MDATP til servere - som beskytter  en server VM for ligeledes kr. 32,70 pr. VM pr. måned. Kunder, der ønsker at købe denne licens til at beskytte servere, skal først opfylde et minimumskrav - de skal have mindst 50 klient MDATP-licenser. Microsoft anbefaler MDATP til servere som en løsning, der sandsynligvis appellerer til kunder med on-premise virtuelle maskiner, og fortsætter med at anbefale Azure Security Center Standard som den foretrukne løsning til VM'er, der kører i Azure. Dette er omkring $ 15 pr. VM pr. måned og inkluderer al Microsoft Defender ATP-kapacitet såvel som en hel række ekstra Azure-tjenester.

Er Microsoft Defender ATP nyt for dig, så er dette en god videogennemgang, der giver dig en fornemmelse af mulighedernehttps://www.youtube.com/watch?v=lkMr4lbN1HE&feature=youtu.be

Introduktion til Microsoft Defender Advanced Threat Protection: https://docs.microsoft.com/en-us/windows/security/threat-protection/microsoft-defender-atp/microsoft-defender-advanced-threat-protection

Onboard machines to the Microsoft Defender ATP service: https://docs.microsoft.com/en-us/windows/security/threat-protection/microsoft-defender-atp/onboard-configure
 

TILMELD DIG MICROSOFT INSPIRE ALLEREDE I DAG!

Registrering til Microsoft Inspire er nu officielt åben! Gå ikke glip af dette års begivenhed, der finder sted 21. - 22. juli 2020 – digitalt og uden omkostninger for deltagere. Formålet med Microsoft Inspire er det samme som altid: at give partnere fra hele verden mulighed for at skabe relationer, styrke muligheder og fejre succes. Tilmeld dig i dag for at sikre dig plads på dette specielle digitale event, hvor Microsofts teams vil fortælle mere om fremtiden for fjernarbejde, go-to-market muligheder med Microsoft 365 & Security og meget mere.

Hold øje med Microsoft Inspire hjemmesiden for nye informationer fra One Commercial Partner CVP Gavriella Schuster. Sørg også for at holde øje med Microsoft Inspire hjemmesiden på Microsoft 365 Partner Portal for opdateringer vedrørende specifikt Modern Work & Security aktiviteter - inklusive detaljer om sessionerne, når Session Builder er tilgængelig i begyndelsen af juli.

Tilbage til top

 
Husk de andre Microsoft-områder, der kan have betydning for din forretning:

Vi holder dig samtidig opdateret på:
Har du ubesvarede spørgsmål, så glem ikke at du altid kan kontakte os på License.dk@crayon.com